Valionica jaja BOROTTO REAL 49

Model: BR-0220
Nagradni bodovi: 499

16.628,90 kn 13.303,12 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Valionica REAL 49 - sa valionicom za perad

Pogodno za valjenje peradi - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske, ali i egzotične ptice . S poluautomatskom rotacijom do 49 jaja - mogućnost ručnog okretanja jaja, s digitalnom kontrolom temperature od 30 do 40°C, s ručnom kontrolom vlažnosti, sa spremnikom za vodu i termometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi
Kapacitet valionice REAL 49 POLUAUTOMAT

Kapacitet s rotirajućom rešetkom: 49 kokošjih, 196 prepeličjih, 49 guščjih, 49 pačjih ili 49 fazanskih jaja.


Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost poluautomatskog okretanja jaja uz pomoć poluge , koja pokretom ruke okreće jaja postavljena u rotirajuću rešetku prema vašim mogućnostima, idealno u ravnomjernim intervalima - barem ujutro i navečer. Rotirajuća rešetka opremljena je jedinstvenim nosačima pogodnim za sve veličine jaja ptica močvarica i peradi . Po potrebi moguće je i ručno okretanje jaja u valionici na način da se povuče poluga i skine rotirajuća rešetka iz valionice te se jaja postave direktno na mrežu - bazu za valenje. Prema zadanim postavkama, ova se mreža koristi samo posljednja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajuće rešetke i stavljaju na ovu mrežu, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu.
Sustav za okretanje jaja REAL 49 POLUAUTOMATSKI


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 30 do 40°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, vidi sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i upravljačkim tipkama za potrebne postavke valionice.
REAL 49 POLUAUTOMATSKA regulacija temperature


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno, ručnim ulijevanjem vode u vanjske otvore, koja tu vodu odvodi u kanale-spremnike koji se nalaze ispod ležišta (plastične mreže) u donjem poklopcu valionice. Isparavanjem te vode iz rezervoara stvara se potrebna vlažnost zraka u valionici => 45-55% kod vode u jednom rezervoaru i 60-65% kod vode u oba rezervoara. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Za stalnu kontrolu razine vlage i automatsku nadopunu vode u valionici može se nabaviti automatski ovlaživač zraka SIRIO. 
Kontrola vlažnosti REAL 24 POLUAUTOMATSKA (ilustrativna fotografija)

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

Inkubacija jaja u valionici REAL

Korisnički priručnik - preuzimanje:
A1 logotip PDF Valionica jaja BOROTTO REAL 49

- 49 kachních vajec
-- 49 bažantích vajec
--- 196 křepelčích vajec
---- 49 husích vajec
----- 60-65 % s vodou v obou nádržkách
Alarm teploty a vlhkosti Ne
Kapacita otočného roštu 49 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 150 W
Napájecí napětí 230 V, 50/60HZ
Otáčení vajec Poloautomatické - dle vašich možnost
Průměrný dodávaný příkon 70 W
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry balení 52x53x23 cm
Rozsah teploty 30oC - 40oC
Rozsah vlhkosti 45-55 % s vodou v jedné nádržce
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ne

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.