Uzgajalište peradi CIMUKA CB25-03-2K

Model: BR-0180
Nagradni bodovi: 15

511,31€ 409,05€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 511,31€

Na zalihama

Uzgajalište peradi CIMUKA CB25-03-2K

Uzgajalište peradi pogodno za uzgoj 120 do 135 pilića patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 104 x 60 x 91 cm . To je kavez na 2 kata s 3 odjeljka , koji su opremljeni grijaćom šipkom s podesivim termostatom i utičnicom za žarulju , hranilicama s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicama s dovodom vode iz spremnika od 8 litara .

 

Kapacitet uzgojnog objekta prema pojedinim vrstama peradi
Rasplodni_kapacitet_CB25_03_2K_prema_svakoj_vrsti_pasmine


Dimenzije uzgajališta

Dimenzije sklopivog dvoetažnog uzgajališta, uključujući kotače, spremnik za vodu, jedinice za grijanje i hranilice, iznose 104 x 60 x 91 cm.

Uzgajališta peradi Cimuka CB25-03 mogu se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: Uzgajalište peradi Cimuka CB40-03, kavez za prepelice Cimuka BYK-03, kavez za uzgoj peradi Cimuka GL40-03.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :

 

Dimenzije peradarnika CIMUKA CB25-03-1K

Podesivi sustav grijanja s izvorom svjetlosti

Toplinu i svjetlost potrebnu za rast mladunčadi osigurava automatska jedinica za grijanje na uzgajalištu. Jedinica je opremljena elektroničkim termostatom, s kojim je moguće regulirati temperaturu u rasponu od 0 do 40°C. Grijaći dio jedinice je naravno opremljen zaštitnim poklopcem, koji sprječava da mladi dodiruju grijaće kablove i nema opasnosti od opeklina. Grijaća jedinica nudi i mogućnost stabilnog izvora svjetlosti uz pomoć žarulje (nije uključena u paket). Potrebna snaga žarulje određuje se ovisno o temperaturi u prostoriji u kojoj će se nalaziti peradnjak i ne smije biti veća od 75W. Više informacija možete pronaći u uputama u nastavku.

Regulovatelny_vyhrevny_system_odochvne_hydiny_CIMUKA CB25-02-1K


Sustav hranjenja

Svaki kat ima tri prijenosne zdjelice za hranjenje za prve dane života pilića , a uzgajalište je također opremljen visećom hranilicom velikog kapaciteta za do 2 dana opskrbe hranom za svako pile. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava mladunce da iskapaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Sustav_krmeni_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Sustav napajanja

Uzgajalište je opremljeno na svakom katu s dvije pojilice za prve dane života pilića i dvije nipl pojilice podesive po visini , koje omogućuju jednostavan i higijenski način napajanja pilića unutar kaveza. Dodatne zdjelice za vodu dio su nipl pojilica, koje tvore visokokvalitetne automatske pojilice i također sprječavaju mlade da se namoče. Voda se do automatskih fontana dovodi iz prozirnog spremnika za vodu sustavom crijeva. Spremnik stoga nudi savršen pregled trenutnog stanja razine vode , njegov poklopac štiti vodu od kontaminacije i također osigurava da je uzgajivači mogu lako dopuniti prema potrebi.

Napajeci_system_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova tehnologija se koristi i u peradarskim uzgajilištima CIMUKA, koja se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, uzgajališta su izrađena od 100% reciklirane, visokootporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom . Plastična uzgajališta također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavna za higijensko održavanje . CIMUKA uzgajališta s "COMFORTPLAST" tehnologijom pakirana su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Primjer iz prakse

FOTO-CB25


Upute za korištenje download:
A1 logotip PDF Uzgajalište peradi CIMUKA CB25-03-2K - upute
A1 logotip PDF Uzgajalište peradi CIMUKA CB25-03-2K - montaža


Video upute za sastavljanje:

Rozměry balení 97x60x24 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.