Transportni boks za psa - veličina XL

Model: LJC42
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 3

92,00€ 73,60€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 92,00€

Trenutno nemamo na skladištu

Sklopivi boks za pse veličine XL iz kolekcije AGROFORTEL for PETS svestrani je pratitelj vlasnika kućnih ljubimaca i služi kao utočište za pse, mačke i male životinje. Idealno za dresuru štenaca, kampiranje ili izlete.
Kutija je izrađena od čvrstih željeznih šipki i izuzetno je stabilna zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu. Zahvaljujući crnom prahu, hrđa nema šanse. Robusni transportni kavez sa zaobljenim uglovima također impresionira svojim dugim vijekom trajanja.

Velika prednja vrata i bočni otvor omogućuju lak pristup. Svaka vrata imaju dvostruku bravu koja sprječava bijeg životinje. Vaš pas je tako siguran i na jednom mjestu.

Vodonepropusna podna kada izrađena je od visokokvalitetne plastike i može se izvući pomoću ručke. To vam omogućuje brzo i jednostavno čišćenje kade.

Boks za pse nosivosti 14,7 kg vrlo je jednostavan za postavljanje i skidanje zahvaljujući sklopivoj i visokokvalitetnoj željeznoj konstrukciji. Dodatni zatvarači na kopče sprječavaju raspadanje boksa tijekom transporta. Boks se može lako sklopiti radi uštede prostora.

Ovisno o veličini vašeg ljubimca, odaberite boks kako bi vaš pas mogao stajati i ležati. Unutra stavite mekani jastuk (nije uključen) kako bi se vaš četveronožni prijatelj osjećao ugodno.

Dimenzije: 105 x 70 x 76 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.