Silika gel pijesak za mačke Catwill

Model: SE-3419

6,83€ 5,46€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 6,83€

Na zalihama

Silikatni pijesak - pijesak za mačke Catwill je vrlo upijajući i bez prašine pijesak za mačje toalete . Catwill silikatna stelja odmah i potpuno upija urin i suši kruti izmet, odmah zaustavljajući rast bakterija. Održava zahod suhim i bez mirisa


  • stelja od silika gela bez prašine

  • upija mirise u granule

  • sprječava razmnožavanje bakterija

  • održava mačji WC suhim i čistim

  • zdravstvenu ispravnost potvrđenu veterinarskom svjedodžbom

  • pakiranje: 1,6 kg=3,8 l 3,3 kg=7,6 l 4,3 kg=10 l

Kako se koristi Catwill stelja:


1. Sloj stelje od 3-5 cm usuti u suhi i čisti WC.
2. Redovito uklanjajte čvrste krajeve i miješajte stelju tako da se svježi kristali ravnomjerno rasporede.
3. Nakon otprilike 4 tjedna bacite korištenu stelju i dodajte novu stelju u opran i suh WC.


Preporuka: Ako imate dvije ili više mačaka, preporuča se ne povećavati sloj stelje, već češće mijenjati stelju.
Ne bacajte iskorišteni otpad u WC školjku . Uvijek operite ruke nakon kontakta s otpadom.
Nadjev čuvajte u originalnom pakiranju na suhom mjestu daleko od hrane.Za povećanje udobnosti i higijene u vezi s potrebama mačke, preporučujemo:


Uvijek koristite visinu nosiljke koju preporučuje proizvođač. Uklanjajte izmet neprekidno onoliko često koliko to vrijeme dopušta. Odabir prave lopatice za balegu , mijenjanje cijelog sadržaja WC školjke, a zatim i vrećice olakšat će vam posao.


Nadalje, uvijek postavite prostirku ispred WC školjke, ona hvata izmet iz mačjih šapa i ograničava njegovu distribuciju po prostoriji.


A jeste li znali da mačji pijesak može čak i mirisati? Neki bentonitni pijesak za mačke sadrži mirisnu komponentu ili preporučujemo dodatak dezodoransa koji možete dozirati prema vlastitom ukusu.


Kako odabrati pravu posteljinu?


Postoji mnogo vrsta pijeska za mačke i kućne ljubimce. Podloga od prirodnog kamena, silikata, drveta, celuloze, grudaste ili negrudvajuće podloge.


Bentonit posteljina je klasična kamena posteljina prirodnog porijekla. Dostupan u grudastoj ili negrudljivoj izvedbi . Za skupljanje stelje, poželjno je ukloniti samo zaprljani dio stelje iz mačjeg WC-a, kaveza ili terarija. Na ovaj način će posteljina duže trajati. Negrudljiva stelja je malo jeftinija, ali zbog češće zamjene cijelog volumena wc školjke u konačnici je skuplja.


Silikatni posip napravljen je od granula koji savršeno upijaju mirise i mokraću, ne praše se i sprječavaju nastanak bakterija i plijesni. Cjenovni rang ovakvih posipa je nešto viši od klasičnog bentonitnog posipa. Međutim, neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Možemo preporučiti Catwill silikatni posip iz naše ponude.


Drveni pijesak je ekološki negrudljivi ili grudasti pijesak, čija je prednost što se može baciti u WC školjku. Zato što se zbog svoje lakoće lakše širi iz mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Drvena posteljina idealna je za kućne ljubimce poput glodavaca ili egzotičnih ptica.


Pulp posteljina je ekološka posteljina izrađena od recikliranog materijala koji ne šteti okolišu. Savršeno upijaju vlagu i mirise, sprječavaju nastanak bakterija i plijesni, dugo traju i nisu parfimisane. Zato što se zbog svoje lakoće lako raširi iz mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Vrlo kvalitetni proizvodi

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.