Pijesak za mačke i tvorove ASAN Cat Pure 10 l

Model: SE-55004

8,64€ 6,91€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 8,64€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Ekološki posip za mačke i tvorove ASAN je visoko upijajući i bez prašine posip za mačje toalete. Jedinstveni ASAN mačji pijesak vrlo dobro upija mirise i tekućine te ograničava stvaranje bakterija i plijesni. Asan stelja je 100% razgradiva, jednostavno ju je moguće baciti u WC školjku ili kompostirati.


  • 99% je bez prašine i alergena iz zraka - pogodan je i za uzgajivače s alergijama i astmom

  • upija mirise i ograničava rast bakterija

  • održava mačji WC suhim i čistim

  • ekološka stelja 100% razgradiva

  • bez mirisa, vrlo lagan

  • dostupan u pakiranju od 10 l ili obiteljskom pakiranju od 45 l

  • Pakiranje od 10 l (za jednu mačku cca 35 dana)

  • težina paketa 10 l - 2,2 kg

Asan posteljina je sigurna za domaće životinje i ukućane. Potvrđeno od strane ÚSKVBL.


Upute za korištenje:
1) Napunite mačji WC slojem stelje visine najmanje 4 cm i ravnomjerno ga rasporedite po dnu WC školjke. Prilikom prelaska s originalne posteljine na Asan posteljinu, bolje je u početku staviti mali dio prethodno korištene posteljine na površinu Asana kako bi se navikli na novi materijal.


2) Nakon što je značajan dio stelje zaprljan, zamijenite sadržaj WC-a čistim.


Odložite ga ispiranjem u WC školjku ili kompostiranjem. Vrijeme potrošnje stelje proporcionalno je veličini toaleta, broju i starosti životinja koje se drže. Za odraslu mačku srednje veličine, ovisno o okolnostima, stelja može izdržati najmanje 1 tjedan u WC-u


 Kako odabrati pravi pijesak za mačku?


Prije svega, naravno, važno je odabrati odgovarajući mačji WC . Kutiju za mačke možete kupiti otvorenu, zatvorenu, s preklopom ili s filterom. Za WC je također potrebno nabaviti praktičnu lopaticu za pijesak , ako već nije dio mačjeg WC-a.


Postoji nekoliko vrsta pijeska za mačke na izbor. Stelja od prirodnog kamena, silikatna, drvenasta, kašasta, grudasta ili negrudvasta.


Bentonit posteljina je klasična kamena posteljina prirodnog porijekla. Dostupan u grudastoj ili negrudljivoj izvedbi . Za skupljanje pijeska, poželjno je iz mačjeg WC-a ukloniti samo zaprljani dio pijeska. Na ovaj način će posteljina duže trajati. Stelja koja se ne gruda je nešto jeftinija, ali se više koristi. U našoj ponudi su npr. pijesak za mačke i glodavce MICI ili pijesak za zgrudavanje Borcat.


Silikatni posip napravljen je od granula koji savršeno upijaju mirise i mokraću, ne praše se i sprječavaju nastanak bakterija i plijesni. Cjenovni rang ovakvih posipa je nešto viši od klasičnog bentonitnog posipa. Međutim, neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Možemo preporučiti Catwill silikatni posip iz naše ponude.


Drveni pijesak je ekološki negrudljivi ili grudasti pijesak, čija je prednost što se može baciti u WC školjku. Budući da se zbog svoje lakoće lako širi iz mačjeg WC-a, preporučljivo je nabaviti prostirku ispred mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku.


Pulp posteljina je ekološka posteljina izrađena od recikliranog materijala koji ne šteti okolišu. Savršeno upijaju vlagu i mirise, sprječavaju nastanak bakterija i plijesni, dugo traju i nisu parfimisane. Budući da se zbog svoje lakoće lako širi iz mačjeg WC-a, preporučljivo je nabaviti prostirku ispred mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Vrlo kvalitetan proizvod koji možemo preporučiti je ASAN Cat pijesak za mačke i tvorove ili varijanta za druge kućne ljubimce

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.