Parni kotao za kokoši, patke, guske, purice, prepelice CIMUKA YL-FW50-E

Model: BR-0338
Nagradni bodovi: 20

650,77€ 520,62€ bez PDV

Na zalihama

Parni kotao za kokoši, patke, guske, purice, prepelice CIMUKA YL- FW 50-E

Kotao za kuhanje peradi na pari , pogodan za kokoši, guske, patke, purice i prepelice , zahvaljujući kojem će perad biti savršeno pripremljena da se riješi svog perja. To je električni bojler od nehrđajućeg čelika zapremine 95 l , promjera bubnja 50 cm , dubine bubnja od grijaće spirale do ruba 48 cm , s automatskim termostatom , opremljen umetkom za uranjanje za učinkovito vlaženje peradi i odvodni ventil za jednostavno ispuštanje vode , potrošnja energije 4500 W ( 220V, 50Hz) , dimenzije proizvoda su 61 x 53 x 63 cm .

Za koje vrste peradi je kotao prikladan za kuhanje?

  • kokoši
  • patke
  • guske
  • purice
  • prepelice


Kako radi aparat za kuhanje peradi na pari?

Električni parni kotao opremljen je automatskim termostatom na kojem možete jednostavno namjestiti željenu temperaturu . Bojler od nehrđajućeg čelika tada ne samo da zagrijava vodu na temperaturu koju odaberete, već je i održava na toj stabilnoj vrijednosti tijekom rada.   Voda stoga održava optimalnu preporučenu temperaturu tijekom kuhanja.   koji osigurava jednostavno čerupanje peradi bez oštećenja i kidanja kože. Paket također uključuje praktični umetak za uranjanje posebno dizajniran za jednostavno uranjanje, uklanjanje i učinkovitije vlaženje peradi. Nakon kuhanja peradi na pari, vodu iz kotla jednostavno možete ispustiti kroz odvodni ventil.

Parni kotao YL-FW-E50

Kako pravilno pariti perad

Parenje peradi prije čupanja vrlo je važno kako bi se olabavili folikuli i mišići koji drže perje, tako da naknadno čerupanje može proći glatko bez oštećenja kože . Svaka vrsta peradi zahtijeva različitu temperaturu i vrijeme kuhanja, pogledajte donju tablicu. Dulje vrijeme potapanja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.

VRSTA PERADI TEMPERATURA DULJINA PARENJA
°C sec
Prepelica 60 - 65 25 - 35
Kokoš 60 - 65  30 - 40 
Purica 60 - 65 80 - 95 
Patka 63 - 67 160 - 180 
Guska 70 - 72 120 - 130 

Kotao možete koristiti i za kuhanje peradi na pari s običnim klaonicama za kuhanje iznutrica, iznutrica, iznutrica, gulaša ili juhe. No, kotao je prije i nakon uporabe potrebno pažljivo oprati i dezinficirati!

Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF
Parni kotao za kokoši, patke, guske, purice, prepelice CIMUKA YL-FW50-E

Hloubka bubnu od topné spirály po okraj 48 cm
Objem 95 l
Příkon 4500 W
Průměr bubnu 50 cm
Rozměry 61 x 53 x 63 cm
Rozměry balení 57x57x65 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.