Parni kotao za kokoši, patke, guske, prepelice CIMUKA YL-FW40-E

Model: BR-0337
Nagradni bodovi: 17

557,80€ 446,24€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 557,80€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Parni kotao za kokoši, patke, guske, prepelice CIMUKA YL-FW40-E

Kotao za kuhanje peradi na pari , pogodan za kokoši, guske, patke i prepelice , zahvaljujući kojem će perad biti savršeno pripremljena da se riješi svog perja. To je električni bojler od nehrđajućeg čelika zapremine 49 l , promjera bubnja 40 cm , dubine bubnja od grijaće spirale do ruba 38 cm , s automatskim termostatom , opremljen umetkom za uranjanje za učinkovito vlaženje peradi i odvodni ventil za jednostavno ispuštanje vode , potrošnja energije 4500 W ( 220V, 50Hz) , dimenzije proizvoda su 55 x 43,5 x 53 cm .

Za koje vrste peradi je kotao prikladan za kuhanje?

  • kokoši
  • patke
  • guske
  • prepelice


FW40 vrste dronova

Kako radi aparat za kuhanje peradi na pari?

Električni parni kotao opremljen je automatskim termostatom na kojem možete jednostavno podesiti željenu temperaturu . Bojler od nehrđajućeg čelika tada ne samo da zagrijava vodu na temperaturu koju odaberete, već je i održava na toj stabilnoj vrijednosti tijekom rada. Voda stoga održava optimalnu preporučenu temperaturu tijekom kuhanja. koji osigurava jednostavno čerupanje peradi bez oštećenja i kidanja kože. Paket također uključuje praktični umetak za uranjanje posebno dizajniran za jednostavno uranjanje, uklanjanje i učinkovitije vlaženje peradi. Nakon kuhanja peradi na pari, vodu iz kotla jednostavno možete ispustiti kroz odvodni ventil.

Parni kotao YL-FW-E40

Kako pravilno pariti perad

Parenje peradi prije čerupanja vrlo je važno kako bi se olabavili folikuli i mišići koji drže perje, tako da naknadno čerupanje može proći glatko bez oštećenja kože . Svaka vrsta peradi zahtijeva različitu temperaturu i vrijeme kuhanja, pogledajte donju tablicu. Dulje vrijeme potapanja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.

VRSTA PERADI TEMPERATURA DULJINA PARENJA
°C sec
Prepelica 60 - 65  25 - 35
Kokoš 60 - 65  30 - 40 
Patka 63 - 67  160 - 180 
Guska 70 - 72  120 - 130

Kotao možete koristiti i za kuhanje peradi na pari za kuhanje iznutrica, iznutrica, gulaša ili juhe. No, kotao je prije i nakon uporabe potrebno pažljivo oprati i dezinficirati!


Dimenzije 55 x 43,5 x 53 cm
Dimenzije paketa 44x44x54 cm
Dubina bubnja od grijaće spirale do ruba 38 cm
Maksimalna isporučena snaga valionice 4500 W
Promjer bubnja 40 cm
Volumen 49 l

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.