Čerupač peradi za bušilicu sa zaštitnim poklopcem i postoljem SPIUMATRICE DIT SP RU06

Model: BR-0308
Nagradni bodovi: 8

255,64€ 204,51€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 255,64€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Čerupač perja prepelice prikladan za bušilicu sa zaštitnim poklopcem i postoljem SPIUMATRICE DIT SP RU06

Čerupač pogodna za prepelice . Opremljen s 15 komada prstiju za čupanje s duljinom prsta od 42 mm . Sa zaštitnim poklopcem od nehrđajućeg čelika koji ograničava letenje perja tijekom čerupanja. Poklopac je opremljen visokokvalitetnim nastavkom za sve uobičajene vrste bušilica i postoljem s mogućnošću podešavanja optimalne visine čerupanja.


Montaža čerupača peradi na bušilicu sa zaštitnim poklopcem i postoljem

Kako biste pravilno koristili proizvod, najprije morate sastaviti stalak podesiv po visini, na koji zatim pričvrstite zaštitni poklopac . Također preporučamo spajanje uređaja (preporuča se bušilica - nije uključena u pakiranje) koja će se okretati u zaštitnom poklopcu s izvlakačem na bušilici, pogledajte video ispod.


Prije čerupanja perad je potrebno pravilno napariti, pogledajte tablicu za orijentaciju u nastavku. Nemojte prekoračiti temperaturu i vrijeme parenja peradi. Dulje vrijeme može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.


Vrsta peradi

Temperatura

°C

Vrijeme parenja

Sek

Prepelica

60 - 6525 - 35
Golub60 - 65
25 - 35
Drozd60 - 65
25 - 35


Kako pravilno čerupati

Manju perad (npr. prepelice, golubove, drozdove) preporuča se držati za noge i spuštati ili kotrljati uz rotirajući cilindar uvijek s dijelom koji želite očupati. Za više inspiracije pogledajte video iznad.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.