Komplet električne ograde s mobilnom mrežom za kuniće, pse, mačke - mrežni izvor - mreža 50 m

Model: FE-8137
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 8

269,59€ 215,67€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 269,59€

Na zalihama

Komplet pokretne mrežaste električne ograde prikladan je za manje i osjetljivije životinje kao što su psi, zečevi, mačke i druge manje osjetljive životinje koje lutaju vašim vrtovima. Ovom električnom ogradom možete definirati siguran prostor za životinje u kojem se mogu slobodno kretati ili im onemogućiti ulazak na odabrana neželjena mjesta. Uz mobilnu mrežu možete jednostavno i brzo postaviti električne ograde oko ribnjaka i bazena.
Set će poslužiti i kao zaštita za vaše kućne ljubimce ili cvjetnjake i vrtove od sitnih nametnika poput lisica, kuna, čaplji i ostalih sitnih grabežljivaca koji posjećuju vaše vrtove.
Mrežni generator fencee power P10 isporučuje se u kompletu, a koji je sa snagom od 1 J univerzalno primjenjiv za kratke ograde. Generator je prikladan za napajanje kućišta s instalacijskom duljinom do 8 km. Zahvaljujući modernoj vodootpornoj konstrukciji i najnovijoj mikroprocesorskoj tehnologiji u unutrašnjosti, nudi praktično i pouzdano rješenje za napajanje vaše električne ograde.
Zelena električna mreža s 20 stupova duljine 50 metara omogućuje brzo i učinkovito postavljanje električne ograde visine 65 cm. Montaža i demontaža mreže je vrlo jednostavna i brza. To čini vaše kućište vrlo fleksibilnim i možete ga lako mijenjati i pomicati. Zahvaljujući mrežici možete sigurno zaštititi svoje imanje od neočekivanih gostiju koji posjećuju vaše cvjetnjake, jezerca ili voćnjake.
Sadržaj paketa:

generator fencee snage P10
1× mreža od 20 štapova, 50 m, visina 65 cm, zelene boje
1× šipka za brušenje 75 cm

Uključeno u paket generatora:

1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x tablica upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Zajedno s kompletnim setom za pse i mačke preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavno postavljanje izvora na zid.
Težina kompletnog seta: 9,6 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.