Set električne ograde za pametnu farmu - RF izvor s 3 J kontrolerom - središnji WiFi Gateway

Model: FE-8094
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 14

464,83€ 371,86€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 464,83€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Kompletan set električnih ograda s trenutnom opcijom spajanja na fencee Cloud i upravljanje električnim ogradama na daljinu, praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internet pokrivenost.
Pametni generator snage ograde DUO RF PDX30 snage 3 J prikladan je za ograde duljine do 23 km. Uređaj je univerzalne izvedbe i može se koristiti za male i velike životinje kao što su psi, konji, poniji, ovce, goveda, a električna ograda može se koristiti i za zaštitu posjeda i zemljišta od divljači i manjih nametnika poput lisica , vidre ili lasice. Generator u kompletu dolazi s daljinskim upravljačem s kojim možete upravljati uređajem na udaljenosti do 10 km.
Kompletan set uključuje središnji i upravljački FENCE WiFi GATEWAY GW100. To omogućuje kontrolu i kontrolu svih uređaja koji su povezani na Fencee Cloud. Pomoću aplikacije na mobitelu, tabletu ili računalu možete upravljati i kontrolirati pojedine uređaje. Na jedan Gateway može se spojiti do 12 pametnih RF fencee uređaja. Nijednom od pametnih uređaja nije potrebna SIM kartica i nema nikakvih naknada. Aplikacija fencee Cloud besplatna je za preuzimanje za Android i iOS operativne sustave. Kompletan sustav pametne farme je vrlo učinkovit nadzor električne ograde. Uz pomoć fencee Clouda možete upravljati generatorima s bilo kojeg mjesta u svijetu, au slučaju kvara odmah ste obaviješteni putem obavijesti i e-maila. S pametnim generatorima i fencee Cloud aplikacijom minimizirate troškove rada električnih ograda. Više ne morate obilaziti kućišta i tražiti problem. O svim prednostima i funkcijama sustava fencee Cloud smart farm pročitajte u našem članku.
RF uređaji se standardno isporučuju s osnovnom antenom koja ima domet komunikacije između uređaja od 10 kilometara. Ako trebate povećati udaljenost i kvalitetu prijenosa signala, koristite mogućnost spajanja vanjskih antena. Njime je moguće povećati domet upravljanja do 30 km. Za više informacija o opcijama vanjske antene i njihovoj instalaciji pročitajte naš članak.
Kombinirane generatore možete napajati pomoću adaptera iz mreže 230 V ili iz običnog akumulatora automobila, koji možete koristiti kao rezervni izvor u slučaju nestanka struje. Središnji Gateway napaja se iz mreže od 230 V i opremljen je rezervnim izvorom. Omogućuje napon do 12 sati u slučaju nestanka struje.
Ukoliko niste sigurni oko konkretnog odabira seta i trebate savjet prije kupnje, slobodno se obratite našem tehničkom odjelu, gdje ćemo vas rado savjetovati.

Kompletan univerzalni set električne ograde sa pametnim generatorom i centralnim Gateway-om omogućuje trenutni pristup Fencee Cloudu uz mogućnost upravljanja s mobilnog telefona, tableta ili stolnog računala u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta u svijetu. Jedini uvjet za rad sustava pametne farme je internetska veza.
Osnova seta je kombinirani generator fencee power DUO RF PDX10 snage 1 J i daljinskim upravljačem. To vam omogućuje upravljanje uređajem na udaljenosti do 10 km. RF generator je univerzalan i koristi se za sve vrste životinja, kao što su psi, ovce, koze, konji, ali može se koristiti i za zaštitu od štetočina i predatora. Često su to proždrljive vidre koje haraju vašim ribnjacima, potocima i jezerima ili šumske životinje, jeleni, srne i divlje svinje koje uništavaju vaše vrtove i cvjetnjake.
Centralni uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100 nakon spajanja na fencee Cloud i uparivanja s PDX10 generatorom postaje upravljački i kontrolni gateway koji posreduje u komunikaciji između vašeg telefona i generatora. Možete spojiti do 12 fencee uređaja koji podržavaju povezivanje s fencee Cloudom na središnji Gateway. Putem Gatewaya zatim upravljate pojedinačnim uređajima sa svog telefona, tableta ili računala pomoću aplikacije fencee Cloud. Na taj način ćete dobiti maksimalno učinkovit nadzor nad svojim električnim ogradama uz brojne druge pogodnosti, kao što su trenutna online obavijest u slučaju kvara, ucrtavanje ograda u kartografskim dokumentima ili postavljanje virtualnih ograda. Više o svim prednostima i funkcijama fencee Cloud aplikacije pročitajte u našem članku.
Standardni domet za osnovne RF antene je 10 km. Ako trebate povećati domet signala, možete koristiti vanjske antene, zahvaljujući kojima je moguće povećati kvalitetu prijenosa signala između uređaja na udaljenosti do 30 km. Više o radu i instalaciji opreme s vanjskom antenom možete pročitati u našem članku.
Kombinirani generatori mogu se napajati pomoću priloženog adaptera iz mreže od 230 V ili iz običnog akumulatora automobila. Možete ga koristiti kao rezervni izvor u slučaju nestanka struje. Centralni pristupnik opremljen je rezervnim izvorom koji opskrbljuje naponom do 12 sati u slučaju nestanka struje.
Uređajem možete upravljati putem mobilne ili web aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost. I to zahvaljujući centralnom uređaju FENCE WiFi GATEWAY GW100. Više o aplikaciji fencee Cloud.
Cloud prikuplja podatke iz RF generatora i kontrolnih monitora. Pomoću središnjeg pristupnika možete jednostavno postaviti i kontrolirati pojedinačne uređaje s jednog mjesta, pomoću mobilne aplikacije ili s web sučelja. Preko Clouda ne samo da kontrolirate generatore ograda, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje se odmah prikazuju na vašem telefonu ili e-pošti.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Ukoliko niste sigurni oko konkretnog odabira seta i trebate savjet prije kupnje, slobodno se obratite našem tehničkom odjelu, gdje ćemo vas rado savjetovati.
Sadržaj paketa:

generator fencee power DUO RF PDX30
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100

Uključeno u paket generatora power DUO RF PDX30:

1x generator ograde snage DUO RF PDX30
1x daljinski upravljač za generator
1x CR2 3V baterija
1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski ogradni DUO kabel 170 cm
1x tabla upozorenja za ogradu
1× osnovna RF antena
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 2 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.