Set električne ograde pametna farma - RF izvor 8 J - centralni WiFi Gateway - Monitor MX10 GRATIS

Model: FE-8097
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 18

604,29€ 483,43€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 604,29€

Na zalihama

Besplatna poštarina
Komplet električne ograde s RF generatorom i centralom FENCE WiFi GATEWAY GW100 omogućuje trenutno spajanje uređaja na Cloud ograde i daljinsko upravljanje pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala.
Snažni kombinirani generator Fencee Energy DUO RF EDX80 sa svojim izlazom od 8 J prikladan je za duge ograde s duljinom ugradnje do 80 km i na mjestima gdje se moraju osigurati maksimalne performanse i pouzdanost. Generator je univerzalno primjenjiv za gotovo sve vrste životinja poput konja, ovaca, goveda, svinja ili koza. Također se može koristiti za zaštitu zemlje ili usjeva od divljih životinja, divljih svinja ili manjih nametnika kao što su vidre, kune i dabrovi. Pogodan je i za manje životinje i bebe zahvaljujući svojoj žutoj stezaljci sa smanjenom snagom. Možete ga spojiti na donje žice nastambe ili na drugu nastambu u kojoj se kreću mladunci.
Komplet električne ograde uključuje središnji i upravljački FENCE WiFi GATEWAY GW100. Njime spajate uređaj na fencee Cloud, a pomoću besplatne aplikacije za Android i iOS uređaje možete daljinski upravljati uparenim uređajima praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska veza. Možete kontrolirati do 12 RF uređaja putem 1 središnjeg WiFi pristupnika. Za rad nisu potrebne naknade za registraciju niti SIM kartice. Sustav je stoga potpuno besplatan i minimalizira vaše troškove za rad električnih ograda. Uz pomoć sustava pametne farme dobit ćete maksimalan pregled vaše električne ograde u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Uređaj možete daljinski isključiti, kontrolirati i nadzirati. U slučaju problema, odmah ćete dobiti alarm na svoj telefon i e-mail. Sve prednosti i funkcije električnih ograda s fencee Cloud aplikacijom pročitajte u našem članku.
U kompletu ćete pronaći i kontrolni Monitor MX10. Pri spajanju na električnu ogradu mjeri vrijednosti napona te u slučaju pada ispod zadane vrijednosti šalje obavijest Gatewayu koji aktivira online alarm o problemu s ogradom. Također možete daljinski upravljati uparenim Monitorom MX10 na fencee Cloudu pomoću mobilne aplikacije. Inspection Monitori imaju mnogo načina instalacije i korištenja, ako želite znati više pročitajte članak o Inspection Monitorima. Kontrolni monitor napaja baterija CLR14. Vijek trajanja baterije je 1 godina, što se može uzeti kao cijela sezona ispaše
Smart RF uređaji u kompletnom kompletu dolaze s osnovnom antenom. To omogućuje komunikaciju na udaljenosti od 10 km. U slučaju da trebate poboljšati kvalitetu signala ili domet prijenosa, koristite opciju ugradnje vanjske antene, zahvaljujući kojoj možete povećati domet do 30 km. Pročitajte više o radu i ugradnji vanjskih antena u našem članku.
Fencee kombinirane RF generatore možete napajati pomoću priloženog adaptera, koji je uključen u pakiranje, iz mreže od 230 V ili iz običnog akumulatora automobila. Ovo također možete koristiti kao rezervni izvor u slučaju kvara ili nestanka struje. Centralni FENCE WiFi GATEWAY GW100 standardno se napaja priloženim adapterom iz mreže od 230 V. U slučaju nestanka struje, opremljen je rezervnim izvorom koji opskrbljuje naponom do 12 sati. .
Ako niste sigurni da je ovaj set pravi za vas, obratite se našem tehničkom odjelu koji će vam pomoći odabrati prave komponente za vaše kućište.
Uređajem možete upravljati putem mobilne ili web aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost. I to zahvaljujući centralnom uređaju FENCE WiFi GATEWAY GW100. Više o aplikaciji fencee Cloud.
Cloud prikuplja podatke iz RF generatora i kontrolnih monitora. Pomoću središnjeg pristupnika možete jednostavno postaviti i kontrolirati pojedinačne uređaje s jednog mjesta, pomoću mobilne aplikacije ili s web sučelja. Preko Clouda ne samo da kontrolirate generatore ograda, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje se odmah prikazuju na vašem telefonu ili e-pošti.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Trebate li savjet o konkretnom odabiru odgovarajućeg seta ili drugog pribora, slobodno se obratite našem tehničkom odjelu, gdje ćemo vas rado savjetovati.
Sadržaj paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX80
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ BESPLATNO - Monitor MX10 uređaj za praćenje

Uključeno u paket generatora Energy DUO RF EDX80:

1x fencee energy DUO RF EDX80 generator
1× strujni adapter 14 V / 2 A
1× osnovna RF antena
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski kabel za spajanje Energy DUO RF na bateriju
1x tabla upozorenja za ogradu
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100:

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Uključeno u paket monitora MX10:

1× osnovna RF antena
2x baterije tipa C LR14
1x priključni kabel 100 cm
1× kabel za uzemljenje 150 cm sa klinom za uzemljenje
2 x povlačne trake za jednostavnu montažu monitora
1× magnet s uzicom za vješanje na vrat
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 3,9 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.