Dodatni kavez za perad CIMUKA TYK60-03-TA

Model: BR-0345
Nagradni bodovi: 6

185,90€ 148,72€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 185,90€

Na zalihama

Kavezi za perad CIMUKA TYK60-03-TA

Kavez za perad pogodan za uzgoj 1 do 3 kokoši sa patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 98x67x66 cm . To je kavez na 1 kat s 3 odjeljka, koji je opremljen vlastitom posudom za polaganje kokošjih jaja, hranilicom s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicom s dovodom vode bez posude . Kavezi su izrađeni od plastike visoke otpornosti na pileći izmet i bakterije - vrlo jednostavno održavanje kaveza i izmeta. Kavezi se mogu slagati do 3 kata visine.


Dimenzije kaveza za perad

Dimenzije sklopivog kaveza za perad, uključujući kotače, spremnik za vodu, hranilicu i posude za nesilicu, iznose 98 x 67 x 66 cm .

Kavezi za perad Cimuka TYK-03 mogu se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: kavez za prepelice CIMUKA BYK-03, uzgajalište Cimuka CB40-03, uzgajalište Cimuka CB25-03, uzgajalište Cimuka GL40-03 kavez.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :

Dimenzije kaveza TYK-03-1K


Sustav napajanja

Pojedinačni odjeljci opremljeni su automatskim nipl pojilicama , koje omogućuju nesmetan i higijenski način napajanja kokoši unutar kaveza. Nipl pojilica također uključuje dodatne posude za kapanje vode , koje zahvaljujući uskom razmaku između bradavice i posude sprječavaju smočenje kokoši. Voda se dovodi na automatske česme   pomoću sustava crijeva.


Sustav hranjenja

Kavezi su opremljeni visećim hranilicama velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana za svaku kokoš. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava kokoši da iskopaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Hranilice kod CIMUKA kaveza


Održavanje kaveza i čišćenje izmeta

Posebno dizajnirana baza za perad pruža veću udobnost pri stajanju i hodu. Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Kavezi za perad su higijenski zahvaljujući uvlačivoj posudi za pijesak koja se nalazi ispod kaveza . Izmet tako pada u posudu i ne ostaje unutra . Ovaj sustav eliminira razmnožavanje štetnih bakterija u kavezu i sprječava moguće bolesti peradi.


Elipsasta baza s posudom za jaja

Posebno dizajnirana baza za kokoši pruža veću udobnost pri stajanju i hodu. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Nagib podloge osigurat će odvojeno sakupljanje jaja u posudi za nesenje . Tako ćete moći spasiti oštećena ili napuknuta jaja, nećete se morati baviti jajima prekrivenima izmetom ili tražiti zaboravljena jaja u kavezu, a sveukupno ćete uštedjeti vrijeme prilikom skupljanja jaja .


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova se tehnologija koristi iu CIMUKA kavezima za perad koji se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kavezi su izrađeni od 100% reciklirane, vrlo otporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s pilećim izmetom . Plastični kavezi za kokoši također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavni za higijensko održavanje . CIMUKA kavezi za kokoši s tehnologijom "COMFORTPLAST" pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Rozměry balení 97x60x15 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.