Transportna kutija za psa - veličina L

Model: LJC36
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 2

76,70€ 61,36€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 76,70€

Na zalihama

Sklopivi boks za pse veličine L iz kolekcije AGROFORTEL for PETS svestrani je pratilac vlasnika kućnih ljubimaca i služi kao utočište za pse, mačke i male životinje. Idealno za dresuru štenaca, kampiranje ili izlete.
Kutija je izrađena od čvrstih željeznih šipki i izuzetno je stabilna zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu. Zahvaljujući crnom prahu, hrđa nema šanse. Robusni transportni kavez sa zaobljenim uglovima također impresionira svojim dugim vijekom trajanja.

Velika prednja vrata i bočni otvor omogućuju lak pristup. Svaka vrata imaju dvostruku bravu koja sprječava bijeg životinje. Vaš pas je tako siguran i na jednom mjestu.

Vodonepropusna podna kada izrađena je od visokokvalitetne plastike i može se izvući pomoću ručke. To vam omogućuje brzo i jednostavno čišćenje kade.

Lagani boks za pse nosivosti 6,8 kg vrlo je jednostavan za postavljanje i skidanje zahvaljujući sklopivoj i visokokvalitetnoj željeznoj konstrukciji. Dodatni zatvarači na kopče sprječavaju raspadanje kutije tijekom transporta. Kutija se može lako sklopiti radi uštede prostora.

Nudimo sklopivi boks za pse u šest veličina. Ovisno o veličini vašeg ljubimca, odaberite boks kako bi vaš pas mogao stajati i ležati. Unutra stavite mekani jastuk (nije uključen) kako bi se vaš četveronožni prijatelj osjećao ugodno.

Dimenzije: 90 x 57 x 53 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.