Pješčanik - čamac 150x78x85cm

Model: 51831
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

90,00€ 72,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 90,00€

Na zalihama

S našim pješčanikom u obliku broda, mladi kapetani mogu isploviti prema vlastitom dvorištu. Efekt jedrilice naglašen je zastavom.

Rub pješčanika nudi mjesto za odlaganje kalupa, kanti i lopatice, a djeca mogu jednostavno sjediti na njemu. Nakon što se pješčanik u obliku čamca napuni pijeskom, mališani mogu kopati i graditi do mile volje. Puštaju mašti i kreativnosti na volju dok se igraju. Sagradit će svoj mali svijet u pijesku ili se naći s cijelim brodom na olujnom moru.

Kao pravi brod, i ovaj je pješčanik izrađen od drveta. Zahvaljujući tome, pješčanik možete obojiti omiljenom bojom vaše djece. Takav zaštitni premaz također produljuje vijek trajanja ovog izvanrednog pješčanika.

Pješčanik dolazi s podom od crnog flisa. Stavite ovo ispod kutije tako da voda može otjecati, a da se u isto vrijeme zemlja ne miješa s pijeskom.

UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 36 mjeseci!

UPOZORENJE: Koristite pod izravnim nadzorom odrasle osobe.

Količina pijeska i dubina kopanja:
Odgovarajuća količina pijeska može se izračunati pomoću sljedeće formule:
Unutarnja duljina (m) x unutarnja širina (m) x dubina kopanja (m) = volumen u kubičnim metrima

Pješčanik ne smije biti napunjen do vrha, inače bi se pijesak mogao preliti. Preporuča se napuniti jamu s pijeskom 5 cm ispod gornjeg ruba.

Na idealnu dubinu kopanja utječu čimbenici kao što su dob djeteta i izbor igračaka. Za malu djecu preporučuje se dubina kopanja od 10 do 15 cm. Međutim, ako se za gradnju koriste igračke (npr. bageri), preporučuje se dubina kopanja od 20 cm ili više.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.