Kavez za perad CIMUKA CB25 MIDI

Model: BR-0146
Nagradni bodovi: 6

185,90€ 148,72€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 185,90€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kavez za perad  CIMUKA CB25 MIDI

Uzgajalište pogodno za uzgoj 25 do 30 pilića sa patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 72 x 62 x 50 cm . To je kavez na 1 kat s 2 odjeljka , koji su opremljeni grijaćom šipkom s podesivim termostatom i utičnicom za žarulju , hranilicama s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicama s dovodom vode iz spremnika od 4 litre .


Kapacitet uzgajališta prema pojedinim vrstama peradi


  • pilići 25-30 kom

  • prepelice 50-60 kom

  • guske 15-20 kom

  • patke 25-30 kom

  • fazani 40-45 kom


Dimenzije pojedinih odjeljaka

Dimenzije CIMUKA CB25 MIDI

 

Podesivi sustav grijanja s izvorom svjetlosti

Toplinu i svjetlost potrebnu za rast mladunčadi osigurava automatska jedinica za grijanje na uzgajalištu. Jedinica je opremljena elektroničkim termostatom, s kojim je moguće regulirati temperaturu u rasponu od 0 do 40°C. Grijaći dio jedinice je naravno opremljen zaštitnim poklopcem, koji sprječava da mladi dodiruju grijaće kablove i nema opasnosti od opeklina. Grijaća jedinica nudi i mogućnost stabilnog izvora svjetlosti uz pomoć žarulje (nije uključena u paket). Potrebna snaga žarulje određuje se ovisno o temperaturi u prostoriji u kojoj će se nalaziti uzgajalište ne smije biti veća od 75W. Više informacija možete pronaći u uputama u nastavku.


Sustav hranjenja

Paket uključuje dvije prijenosne zdjelice za hranjenje za prve dane života pilića, a uzgajalište je opremljno i visećom hranilicom velikog kapaciteta za do 2 dana opskrbe hranom za svako pile. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava mladunce da iskapaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Sustav_krmeni_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Sustav napajanja

Uzgajalište je opremljeno jednom klobuk pojilicom za prve dane života pilića i dvije nipl pojilice podesive po visini , koje omogućuju jednostavan i higijenski način napajanja pilića unutar kaveza. Dodatne zdjelice za vodu dio su nipl pojilica, koje su visokokvalitetne automatske pojilice i također sprječavaju mlade da se namoče. Voda se do automatskih pojilica dovodi iz prozirnog spremnika za vodu sustavom crijeva. Spremnik stoga nudi savršen pregled trenutnog stanja razine vode , njegov poklopac štiti vodu od kontaminacije i također osigurava da je uzgajivači mogu lako dopuniti prema potrebi.

Napajeci_system_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji uzgajališta u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova tehnologija se koristi i u uzgajalištima CIMUKA, koja se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, uzgajališta su izrađena od 100% reciklirane, visokootporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom peradi . Plastična uzgajališta također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavna za higijensko održavanje . CIMUKA uzgajališta s "COMFORTPLAST" tehnologijom pakirana su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda. 

Dimenzije paketa 97x52x14 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.