Peć za pizzu AGF-H-1

Model: pec_agf_p_3
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 3

97,58€ 78,06€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 97,58€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Za savršenu, hrskavu pizzu potrebna vam je pećnica s keramičkom kamenom pločom. Na taj način možete postići najbolji mogući rezultat pečenja u svojoj kućnoj kuhinji. Uživajte u pizzi kao u svojoj omiljenoj pizzeriji kod kuće - svježoj i ukusnoj.

Pećnica za pizzu postiže maksimalnu temperaturu od 400°C unutar nekoliko minuta. Za to se brinu donji i gornji grijaći elementi s praktičnom funkcijom predgrijanja. Temperatura se može varijabilno postavljati i podešavati. U kompaktnoj pećnici također možete peći kruh i peciva, palačinke, čips, kestene ili meso.

Peć za pizzu opremljena je keramičkom kamenom pločom kako bi rezultat pečenja mogao pratiti profesionalnu pećnicu. Promjera je 32 cm i osigurava da tijesto ne postane premekano i ne zagori. Kamen upija višak vlage iz tijesta i čuva toplinu iz pećnice koju ravnomjerno otpušta pa će podloga biti lijepo hrskava. Već nakon 15 minuta domaća pizza je gotova.

Kako biste optimalno podesili proces pečenja i imali pregled nad svim parametrima, pizza peć je opremljena ne samo termostatom , već i 30-minutnim timerom sa signalnom lampicom . Osim toga, proces pečenja se može provjeriti u bilo kojem trenutku kroz prozor za gledanje bez otvaranja poklopca.

Napajanje: klasični kabel, 220 V
Jamstvo : 24 mjeseca
Brend: AGROFORTEL za GASTRO

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.