Generator ozona AGROFORTEL-5.000 mg/h - 65 W

Model: generator_1
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 3

225,00€ 98,44€ 78,75€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 98,44€

Trenutno nemamo na skladištu

AGROFORTEL generator ozona oslobađa zrak od mirisa i bakterija. To se postiže uz pomoć ozona koji je prirodni dio zraka – ozon čisti atmosferu od neugodnih mirisa. Generator ozona oponaša ovaj prirodni fenomen i oslobađa veću količinu ozona koji može ukloniti neželjene mirise i bakterije. Nakon korištenja generatora za dezinfekciju zraka, prostorije ponovno ostaju bez neugodnih mirisa i bakterija.

Ova metoda se obično koristi za dekontaminaciju automobila koji pripadaju pušačima. Generator ozona može ukloniti neugodne mirise i bakterije.
LJUDI, ŽIVOTINJE ILI BILJKE NE SMIJU BITI U PROSTORIJI DOK GENERATOR RADI. NEMOJTE ULAZITI U SOBU 1,5 SAT NAKON ISKLJUČIVANJA GENERATORA.
Generator ozona može proizvesti do 5000 mg ozona u jednom satu, a njegova mala veličina čini ga vrlo lakim za transport.
Kontinuirani rad samo je jedan od tri različita načina rada generatora ozona. Osim ovog načina rada, moguće je postaviti timer. Pomoću ove funkcije moguće je postaviti timer na određeno vrijeme tijekom kojeg će generator čistiti zrak. Trajanje se može postaviti do 120 minuta.
Kompaktni generator je vrlo štedljiv, a opet vrlo snažan sa snagom od 60 W. U samo 20 minuta uređaj može očistiti 50 m³ zraka. Nitko ne smije biti u prostoriji tijekom procesa čišćenja. To se odnosi i na kućne ljubimce.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.