OPTIMIN perad 1 lit

Model: optimin_drubez_1L

6,61€ 5,85€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 6,61€

Na zalihama

Potpora imunološkom sustavu i povećanje produktivnosti
OPTIMIN je izvrstan dodatak prehrani za životinje u zatočeništvu koje ne mogu koristiti prirodni odabir hrane prema trenutnim potrebama svog organizma, koje se također mijenjaju s godinama, zahtjevima za visokom produktivnošću i sl. To često dovodi do slabljenja imunološkog sustava. sustav ovih životinja, koje su tada vrlo osjetljive na razne bolesti. Poremećaj ravnoteže mineralnih tvari u tijelu također uzrokuje probleme s produktivnošću, vitalnošću itd.

OPTIMIN sadrži specifičan kompleks minerala i drugih tvari uzimajući u obzir individualne potrebe kategorije životinja za koje je namijenjen. Mineralne tvari su u obliku koji osigurava maksimalnu učinkovitost svakog elementa tako da je razina pojedinih elemenata u tijelu uravnotežena. Optimalna razina svih elemenata u organizmu, između ostalog, nužan je preduvjet za visoku obrambenu sposobnost i otpornost organizma, primjerice, protiv zaraznih i virusnih bolesti. Kod domaćih životinja također se otklanjaju negativne posljedice smanjenja produktivnosti zbog smanjene razine makro i mikroelemenata u organizmu.

Visoka učinkovitost OPTIMINE-a pojačana je kako prirodnim tvarima, tako i posebnim omjerom elektrolita koji je (slično sadržaju pojedinih elemenata) također optimiziran za određenu kategoriju životinja. Zahvaljujući njima ubrzava se prijelaz djelatnih tvari preko stanične membrane u unutrašnjost stanice.

Iz gore navedenih razloga, OPTIMIN je značajno učinkovitiji od standardnih tekućih mineralnih dodataka prehrani životinja (koji su, međutim, po svojoj prirodi i do 80% učinkovitiji u odnosu na čvrsti oblik mineralnih dodataka).

Sastojci:

  • mineralne tvari
  • elektroliti
  • prirodne tvari
  • tretirana voda za piće

Upute za hranjenje:

daje se u količini od 10 ml na 1 litru krmne vode tijekom cijele godine.

Pripravak se može kombinirati i istovremeno davati s bilo kojim proizvodom marke BENEFEED® za određenu kategoriju životinja. Popis ovih proizvoda može se pronaći niže na ovoj stranici, međutim navedeno je samo jedno pakiranje svakog proizvoda. Dodatna pakiranja mogu se pronaći u odgovarajućoj kategoriji proizvoda.

Skladištenje:

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u originalnom zatvorenom pakiranju. Nakon otvaranja trošiti postupno, proizvod ne čuvati duže vrijeme. Mikroskopske krute čestice i lagani sediment posljedica su sadržaja prirodnih tvari i nisu nedostatak proizvoda.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.