Mrijestilište Brinsea OvaEasy 190 Advance Series II

Model: 190Advance
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 2485

82.828,50 kn 66.262,80 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Profesionalno valionica za vrlo zahtjevne uzgajivače. OvaEasy 190 Advance ima sve glavne značajke potrebne za uspješno valjenje uz praktičnost automatske rotacije, digitalnu kontrolu i mogućnost valenja jaja svih veličina.
OvaEasy konstrukcija klijališta - izdržljiva i energetski učinkovita
Ova-Easy modeli imaju čelično kućište koje je otporno na koroziju zahvaljujući laminiranim polistirenskim stranama koje pružaju dobru toplinsku izolaciju i glatke površine koje se lako čiste. Prozirna vrata s dvostrukim staklom osiguravaju toplinsku izolaciju i udobnost pune vidljivosti jaja i izleženih pilića.
Četiri ventilatora koji puše zrak u struji oko komore za jaja pružaju mnogo bolju raspodjelu temperature od jednog velikog ventilatora. Ovaj pristup, u kombinaciji s visokom razinom izolacije, znači da je temperatura iznimno ravnomjerno raspoređena po cijelom klijalištu, osiguravajući nevjerojatne rezultate valjenja.
Jaja se pohranjuju u odvojivim kotletima za jaja i korisnik može konfigurirati svoj inkubator prema svojim potrebama odabirom dostupnih pilića. Univerzalni lješnjaci su podesivi za veličinu jaja od prepelice do guske i dio su standardne opreme.
Rukovanje jajima - jaja se izlegu u ladicama na 3 kata. Dostupni su retencijski poklopci za sigurno držanje izleženih pilića.
Jaja se u početku postavljaju u tri razine, a zatim se premještaju u veliko, uklonjivo klijalište na dnu komore za završnu fazu inkubacije i valjenja.
Praktična upravljačka ploča omogućuje korisniku jednostavno podešavanje temperature, vlažnosti (samo EX verzija), ventilacije i rotacije. Razine temperature i vlažnosti prikazane su na kalibriranom digitalnom zaslonu na prednjoj strani ploče.
Potpuno automatska rotacija može se isključiti s upravljačke ploče tijekom pristupa jajima ili čišćenja inkubatora.
Brinsea je ugradio sposobnost hlađenja u sve svoje Advance inkubatore jaja kako bi pokazao povećane rezultate valjenja. Ova značajka isključuje grijač inkubatora i alarm niske temperature za odabrano vrijeme, ali ventilator ostaje raditi. Na kraju vremena hlađenja, inkubator se vraća na normalnu temperaturu i automatski se aktivira alarm.

KLJUČNE BLAGDANSKE KARAKTERISTIKE:

  • Proizvedeno u EUROPI - UK (vrhunska kvaliteta)
  • Vrata s dvostrukom izolacijom i pleksiglasom
  • Automatska rotacija jaja
  • Automatska ventilacija
  • Automatsko podešavanje hlađenja jaja
  • Alarm za klijalište i sobnu temperaturu
  • 4 obožavatelja
  • Vlažnost zraka nije podešena, određuje se dodavanjem vode u spremnik. Mrijestilište je opremljeno higrometrom. Vlažnost je prikazana u % na zaslonu.
  • Digitalni termometar
  • 3 godine jamstva (nakon registracije na web stranici Brinsea)

Maksimalni kapacitet jaja (približno):
Prepelice - 869 kom
Fazan - 233 kom
Kokoši - 192 kom
Patka - 125 kom
Guska - 63 kom

Težina proizvoda (kg): 20
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 820 x 420 x 480
Tipična potrošnja energije (W): 100 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 200 W


Proizvod se ne može prodavati i slati na teritoriju Češke Republike. Ako ste zainteresirani za slanje u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , Slovačkoj ili Rumunjskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.