Mineralno vitaminsko krmivo FIDMIX ZA NESILICE 10kg

Model: FA-9030
Nagradni bodovi: 1

19,19€ 16,98€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 19,19€

Na zalihama

Mineralno vitaminsko krmivo FIDMIX ZA NESILJE VREĆA 10 kg

Vitamini i minerali za kokoši, patke, guske, ćurke i biserke 10 kg. Mineralna hrana se dodaje normalnom obroku peradi , koji se uglavnom sastoji od brašna od žitarica i ne osigurava potpunu ishranu peradi. Ova optimizirana krmna smjesa pridonosi nutritivnoj ravnoteži krmne smjese s obzirom na potrebe za hranjivim tvarima, poboljšava iskoristivost primljene krmne smjese, podržava dobro zdravlje peradi, pomaže povećanju nesivosti i podržava oplodnju i valivost jaja. Mineralna hrana proizvedena je od kvalitetnih sirovina u Češkoj i ne sadrži nikakve genetski modificirane sirovine.

Preporučena doza:

Mineralno-vitaminska hrana se koristi svakodnevno, ravnomjerno umiješana u normalan obrok hrane peradi. Na početku i na vrhuncu polaganja jaja koristite veću preporučenu dozu, kada polaganje jaja opada koristite nižu preporučenu dozu FIDMIX krmiva, pogledajte tablicu u nastavku. Jedna puna jušna žlica sadrži cca 30 gr.

Kokoš nesilica u nesu 60-90g na 10 kom/dan 2-3 žlice
Uzgoj pataka, gusaka, purana, biserki nesilica 90g na 10 kom/dan 3 žlice
Tijekom perioda mirovanja nesivosti 60g na 10 kom/dan 2 žlice


Sadrži vitamine i minerale:

Kalcij, fosfor, natrij, lizin, metionin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin K3, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, niacinamid, kalcij D-pantotenan, folna kiselina, holin, DL-metionin, Željezo, mangan, cink, bakar, jod, selen

Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu, u originalno zatvorenoj ambalaži! Datum proizvodnje i minimalni rok trajanja naveden je na pakiranju.

Dimenzije paketa 33x25x25 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.