Kokošinjac za kokoši POLLY MAXI COUNTRY 3XL

Model: BR-0354
Nagradni bodovi: 2495

83.157,83 kn 66.526,26 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kokošinjac za kokoši POLLY MAXI COUNTRY 3XL

Kokošinjac za uzgoj 16-18 kokoši dimenzija 210x110x110 cm. To je vrlo prostran kokošinjac, koji je opremljen sa četiri grede i četiri vanjska gnijezda za nesilice. Kokošinjac je izrađen od visokokvalitetnog HPL laminata koji je zaista čvrst, gladak, jednostavan za održavanje i vrlo otporan na napade raznih parazita , a posebno bumbara .

Dimenzije kokošinjca

Vanjske dimenzije cijelog kokošinjca su 210x110x110 cm. Unutarnje dimenzije kokošinjca su 115x95 cm , tako da kokošinjac pruža udobnost za do 18 klasičnih kokoši nesilica.

Oprema za kokošinjac

Kokošinjac je opremljen s četiri grede za noćni odmor kokoši . Kokošinjac uključuje i četiri vanjska gnijezda u kojima će kokoši imati dovoljno prostora i mira za nošenje jaja. U isto vrijeme, dobivanje jaja bit će vrlo jednostavno , jer da biste ih pokupili , trebate samo podići krov gnijezda za polaganje. U paketu se nalaze sigurnosna vrata marke ChickenGuard na koja možete jednostavno spojiti automatsko otvaranje kokošinjca ukoliko ste zainteresirani. Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca nije uključeno u paket!

Kokošinjac POLLY COUNTRY EVOLUTION

Održavanje i čišćenje kokošinjca

Kokošinjac izrađen od jedinstvenog materijala ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje , osim redovitog čišćenja. Međutim, možete očistiti kokošinjac nekoliko trenutaka nakon otvaranja krova. Po potrebi kokošinjac se lako rastavlja te ga možete oprati, očistiti i dezinficirati bilo kojim sredstvom za čišćenje. Zbog činjenice da je materijal kokošinjca gladak i vrlo jednostavan za čišćenje, ovaj kokošinjac je vrlo otporan na napade raznih parazita , grinja, posebno bumbara, koji se često nalaze u običnim drvenim kokošinjcima.

Značajke materijala za kokošinjac

Kokošinjac je izrađen od višeslojnog HPL laminata , čija ćete jedinstvena svojstva voljeti. Kokošinjci izrađeni od iznimno izdržljivog HPL laminata ispunjavaju izvanredne zahtjeve za opterećenje i izdržljivost. Ovaj poseban materijal osigurava izvrsnu toplinsku otpornost i ljeti i zimi. Prirodno izolirani kokošinjac tako odolijeva suncu, kiši, snijegu, ledu i vjetru . Kokošinjac ne upija nikakve mirise i vlagu pa praktički ne zahtijeva nikakvo održavanje, osim redovitog čišćenja koje je vrlo jednostavno. Ovaj kokošinjac težak je oko 88 kg, tako da je vrlo izdržljiv i stabilan čak i pri jakom vjetru. No, kokošinjac se lako sastavlja i rastavlja bez ikakvih alata zahvaljujući patentiranom sustavu zaključavanja, pa ga neće biti problem premjestiti ako bude potrebno. Kokošinjac ima atraktivan dizajn i inovativan dizajn boja koji se savršeno uklapa u svaki vrt. Kokošinjac je dobro prozračen zahvaljujući prorezima koji omogućuju optimalnu cirkulaciju zraka . Sam materijal nije podložan truljenju , a zahvaljujući njegovoj izuzetnoj čvrstoći , sigurno ćete kupiti kvalitetan proizvod koji će vam pružati zadovoljstvo dugi niz godina.

Upute za montažu - preuzimanje:
A1 logotip PDF
Kokošinjac za kokoši POLLY MAXI COUNTRY 3XL - montaža

Rozmìry balení 135x110x80 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.