Kavez za perad CIMUKA GL40 MIDI

Model: BR-0318
Nagradni bodovi: 4

120,82€ 96,66€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 120,82€

Na zalihama

CIMUKA GL40 MIDI kavez za perad

Kavez za uzgoj pilića, prepelica i ostale peradi dimenzija 62 x 61 x 63 cm. To je kavez na 1 kat koji je opremljen hranilicom s rešetkom protiv rasipanja hrane i pojilicom s dovodom vode iz spremnika od 4 litre . Kavezi su izrađeni od plastike visoke otpornosti na izmet i bakterije - vrlo jednostavno održavanje kaveza i izmeta.


Kavezni kapaciteti odrasle peradi po pojedinim vrstama

Kapacitet prema MIDI vrsti peradi


Dimenzije kaveza

Dimenzije MIDI kaveza


Sustav hranjenja

Kavezi su opremljeni visećim hranilicama velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava perad da iskopa hranu i tako je ne rasipa . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Hranilice kod CIMUKA kaveza

Sustav napajanja

Kavezi su opremljeni automatskim nipl pojilicama , koje omogućuju jednostavan i higijenski način napajanja peradi unutar kaveza. Nipl pojilica također uključuje dodatne posude za kapanje vode , koje zahvaljujući uskom razmaku između bradavice i posude sprječavaju smočenje peradi. Voda do pojilica se dovodi iz prozirnog rezervoara za vodu pomoću sustava crijeva. Spremnik stoga nudi savršen pregled trenutnog stanja razine vode , njegov poklopac štiti vodu od kontaminacije i također osigurava da je uzgajivači mogu lako dopuniti prema potrebi.

Pojilice u kavezima za prepelice CIMUKA


Održavanje kaveza i čišćenje izmeta

Posebno dizajnirana baza za perad pruža veću udobnost pri stajanju i hodu. Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Kavezi za uzgoj peradi su higijenski zahvaljujući kutiji s pijeskom koja se nalazi ispod kaveza . Izmet tako pada u posudu i ne ostaje unutra . Ovaj sustav eliminira razmnožavanje štetnih bakterija u kavezu i sprječava moguće bolesti peradi.

Održavanje kaveza i čišćenje izmeta GL40 MIDI


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova se tehnologija koristi iu CIMUKA kavezima za perad koji se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kavezi su izrađeni od 100% reciklirane, vrlo otporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom dodiru s izmetom . Plastični kavezi za perad također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavni za higijensko održavanje . CIMUKA kavezi za perad s tehnologijom "COMFORTPLAST" pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Dimenzije paketa 97x52x14 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.