KARNIVIT perad 1 lit

Model: karnivit_drubez_1L

13,27€ 11,74€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 13,27€

Na zalihama

Za poboljšanje reprodukcije i uzgoja pilića
KARNIVIT sadrži specifičan kompleks tvari koje poboljšavaju reprodukciju peradi na vašem gospodarstvu. Sve aktivne tvari su u obliku koji osigurava maksimalnu učinkovitost svake od njih.
KARNIVIT kod pijetlova potpomaže spermatogenezu, jer povećava kvalitetu ejakulata, posebice broj spermija i njihovu pokretljivost. Kod kokoši dolazi do bolje oplodnje, a time i do boljeg razvoja fetusa. Zahvaljujući KARNIVIT-u pilići se rađaju veće težine, imuniteta i vitalnosti, što pozitivno utječe na njihovo zdravlje i razvoj u narednom razdoblju života.
KARNIVIT je pogodan za davanje mladim pilićima već nakon izlijeganja, čime se održava njihova veća vitalnost i imunitet, što se očituje u njihovoj manjoj smrtnosti.
KARNIVIT se također može koristiti u slučajevima kada je poželjno poboljšati rast skeletnih mišića, kao što su komercijalne ptice ili ptice za izložbe ili sportske svrhe.
Visoka učinkovitost pripravka zahvaljuje posebnoj proizvodnoj tehnologiji, kada se obdukcijom djelatne tvari štite od razgradnje u želucu i probavnom traktu. Ovaj zaštitni omotač postupno se razgrađuje sve dok se aktivna tvar potpuno ne oslobodi u tijelu u svojoj maksimalnoj učinkovitosti.
Značajna prednost ove tehnologije je činjenica da se u otopini stvara posebna potporna i izolacijska spužvasta mikrostruktura koja sprječava lijepljenje aktivnih tvari na stijenke razvoda dovodne vode ili u pojilicama. Time se eliminira opasnost od razmnožavanja nepoželjnih organizama na ovim ostacima i njihovog kasnijeg širenja na sve životinje.

Sastojci:

  • L-karnitin
  • vitamini
  • prirodne tvari
  • tretirana voda za piće

Upute za hranjenje:

Daje se dnevno u količini od 10 ml na 1 litru krmne vode koliko god je potrebno (npr. tijekom parenja i sl.). Kontinuirano hranite mlade piliće kako biste poboljšali rast skeletnih mišića.

Pripravak se može kombinirati i istovremeno davati s bilo kojim proizvodom marke BENEFEED® za određenu kategoriju životinja. Popis ovih proizvoda može se pronaći niže na ovoj stranici, međutim navedeno je samo jedno pakiranje svakog proizvoda. Dodatna pakiranja mogu se pronaći u odgovarajućoj kategoriji proizvoda.

Skladištenje:

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u originalnom zatvorenom pakiranju. Nakon otvaranja trošiti postupno, proizvod ne čuvati duže vrijeme. Mikroskopske krute čestice i lagani sediment posljedica su sadržaja prirodnih tvari i nisu nedostatak proizvoda.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.