Drveni kavez za kuniće AGROFORTEL - smeđa, model 405

Model: vybeh_405
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 3

106,82€ 85,46€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 106,82€

Na zalihama ćemo imati: 23.04.

Što može biti ljepše nego vidjeti vlastite zečeve kako veselo skakuću po vrtu? Praktični paddock to omogućuje. Kavez se brzo postavlja na mjesto kako bi se omogućilo slobodno kretanje zečeva, zamoraca ili zečeva.

Drvena ogradica otporna na vremenske uvjete ima drvenu okvirnu konstrukciju sa žičanom mrežom i vanjske dimenzije 181 cm x 90 cm x 48,5 cm. Konstrukcija okvira sastoji se od bočnih elemenata i krovnih elemenata. Krovni elementi sprječavaju iskakanje životinja i štite od grabežljivaca i ptica grabljivica. Poklopac kućišta sastoji se od četiri elementa, pri čemu se lijevi i desni otvaraju radi lakšeg pristupa. To znači da se kunići kućni ljubimci mogu umetnuti i ukloniti bez opasnosti od bijega.

Uzgoj kunića ili zamoraca hobi je za cijelu obitelj. Čak i djeca uče od životinja preuzimanju odgovornosti i brizi za živo biće. Nauče biti nježni, pažljivi i pažljivi te imaju male prijatelje kojima mogu sve reći. Glađenje mekog krzna ima prekrasan umirujući učinak kada je ostatak svijeta opet pod stresom. Zauzvrat ponudite svojim kunićima najbolju hranu, puno kretanja i svježeg zraka te kvalitetne AGROFORTEL kućice i ograde za kuniće.

Dimenzije: 1810x900x485mm
Veličina oka: 10 x 10 mm
Debljina žice: 1 mm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.