Bubanj za čerupanje peradi za kokoši, guske, patke, purice CIMUKA YL-PL03-G

Model: BR-0153
Nagradni bodovi: 20

650,78€ 520,62€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 650,78€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Bubanj za čerupanje peradi CIMUKA YL-PL03-G

Čerupač , pogodan za čerupanje velikog broja kokoši, gusaka, pataka i purana , radi na principu čerupanja perja mokrom metodom . Bubanj za čerupanje daje kapacitet za 1-2 guske, purice ili 3-4 kokoši, patke / trajanje čerupanja 60-120 sekundi (maks. opterećenje 12 kg) - promjer bubnja 54 cm . Patentirana "ipluck" tehnologija - broj prstiju za čerupanje 126 kom, potrošnja energije 600W - velika ušteda energije u odnosu na konkurente na tržištu.


Priprema prije čerupanja

Prije čerupanja perad je potrebno pravilno napariti, pogledajte tablicu za orijentaciju u nastavku. Nemojte prekoračiti temperaturu i vrijeme parenja peradi. Dulje vrijeme potapanja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.


Kako pravilno čerupati

Najprije spojite čerupač peradi na struju . Prije stavljanja peradi, čerupač se mora uključiti prekidačem na dnu čerupača. Pažljivo stavite perad u čerupač peradi i pustite da radi. Vrijeme čerupanja je oko 60-120 sekundi . Dok čerupate perad , isperite unutrašnjost bubnja hladnom vodom kako biste uklonili perje i druge ostatke iz bubnja - to povećava učinkovitost čerupanja peradi. Nakon što je perad očerupana , čerupač je potrebno isključiti i perad oprati u hladnoj vodi . Za dodatnu perad ponovite cijeli postupak ponovno, pogledajte gore. Nakon čerupanja, čerupač je potrebno dobro očistiti od prljavštine. Nikada nemojte preopteretiti čerupač težinom većom od dopuštenog kapaciteta uređaja . Ako preopteretite uređaj, motor će stati i morate smanjiti težinu koja djeluje na rotirajući disk.


i-pluck tehnologija
čupati

Nastala je na temelju dvogodišnjeg istraživanja tvrtke CIMUKA, koja je imala za cilj ponuditi svojim kupcima kvalitetno, ekonomično, ali vrlo učinkovito rješenje za čerupanje perja ptica močvarica i peradi. Kao rezultat toga , razvijena je patentirana "i-pluck" tehnologija - koja se koristi u CIMUKA bubanjskim čerupačima, koji se trenutno nude u više od 20 zemalja diljem svijeta. U odnosu na konkurenciju, koriste tehnologiju izravnog pogona , koja ne zahtijeva korištenje pomoćnih remena i remenica za prijenos snage motora. Dakle, nema takvih gubitaka u prijenosu i trošenja suvišnih komponenti, čime se omogućuje jednostavan i učinkovit način smanjenja potrošnje energije do 50% . Toj uštedi pridonosi i posebno razvijena raspodjela prstiju za čerupanje koji se prema istraživanjima nalaze na najučinkovitijim mjestima rotirajućeg diska i zaštitnog bubnja. CIMUKA bubanj za čerupanje peradi s "i-pluck" tehnologijom izrađen je od visokokvalitetne, izdržljive plastike i pakiran je za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF Bubanj za čupanje peradi za kokoši, guske, patke, purice CIMUKA YL-PL03-G

Video upute za sastavljanje:

Dimenzije paketa 57x57x53 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.