Bubanj za čerupanje peradi za kokoši CIMUKA YL-PL02-C

Model: BR-0152
Nagradni bodovi: 17

581,05€ 464,84€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 581,05€

Na zalihama

Bubanj za čerupanje peradi CIMUKA YL-PL02-C

Čerupač pogodan za čerupanje većeg broja kokoši radi na principu čerupanja perja na mokri način . Bubanj za čerupanje ima kapacitet od 1-2 kokoši / trajanje čerupanja 15-30 sekundi (maks. nosivost 6 kg) - promjer bubnja 45 cm . Patentirana "ipluck" tehnologija - broj prstiju za čerupanje 62 kom, potrošnja energije 330W - velika ušteda energije u odnosu na konkurente na tržištu.


Priprema prije čerupanja

Prije čerupanja perad je potrebno pravilno napariti, pogledajte tablicu za orijentaciju u nastavku. Nemojte prekoračiti temperaturu i vrijeme parenja peradi. Dulje vrijeme potapanja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.

Optimalna duljina kuhanja za srednju i veliku perad prije čupanja


Kako pravilno čerupati

Najprije spojite čerupač peradi na struju . Prije stavljanja peradi, čerupač se mora uključiti prekidačem na dnu čerupača. Pažljivo stavite perad u čerupač peradi i pustite da radi. Vrijeme čerupanja je oko 30 sekundi . Dok čerupate perad , isperite unutrašnjost bubnja hladnom vodom kako biste uklonili perje i druge ostatke iz bubnja - to povećava učinkovitost čerupanja peradi. Nakon što je perad očerupana , čerupač je potrebno isključiti i perad oprati u hladnoj vodi . Za dodatnu perad ponovite cijeli postupak ponovno, pogledajte gore. Nakon čerupanja, čerupač je potrebno dobro očistiti od prljavštine. Nikada nemojte preopteretiti čerupač težinom većom od dopuštenog kapaciteta uređaja . Ako preopteretite uređaj, motor će stati i morate smanjiti težinu koja djeluje na rotirajući disk.


i-pluck tehnologija
čupati

Nastao je na temelju dvogodišnjeg istraživanja tvrtke CIMUKA, koja je imala za cilj ponuditi svojim kupcima kvalitetno, ekonomično, ali vrlo učinkovito rješenje za čerupanje perja ptica močvarica i peradi. Kao rezultat toga , razvijena je patentirana "i-pluck" tehnologija - koja se koristi u CIMUKA bubnjastim čerupačima, koji se trenutno nude u više od 20 zemalja diljem svijeta. U odnosu na konkurenciju, koriste tehnologiju izravnog pogona , koja ne zahtijeva korištenje pomoćnih remena i remenica za prijenos snage motora. Dakle, nema takvih gubitaka u prijenosu i trošenja suvišnih komponenti, čime se omogućuje jednostavan i učinkovit način smanjenja potrošnje energije do 50% . Toj uštedi pridonosi i posebno razvijena raspodjela prstiju za čerupanje koji se prema istraživanjima nalaze na najučinkovitijim mjestima rotirajućeg diska i zaštitnog bubnja. CIMUKA bubanj za čerupanje peradi s "i-pluck" tehnologijom izrađen je od visokokvalitetne, izdržljive plastike i pakiran je za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF Bubanj za čerupanje peradi za kokoši CIMUKA YL-PL02-C

 

Rozměry balení 48x48x40 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.