Bubanj za čerupanje peradi za kokoši ZM 1100

Model: BR-0578
Nagradni bodovi: 16

534,56€ 427,65€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 534,56€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Bubanj za čerupanje peradi za kokoši ZM 1100

Inox bubanj za čerupanje peradi , kapacitet za 2 kokoši, max 6 kg, krug za ispiranje za pranje perja, motor bez održavanja snage 1000W S2 (20min), brzina 300 okretaja u minuti, 111 prstiju za čerupanje , lako i brzo čišćenje, guma kotači s kugličnim ležajevima , visina bubnja 420 mm x Ø bubnja 500 mm, otvor bubnja Ø 350 mm, dimenzije bubnja: 780x680x915 mm.Tehnologija ispiranja za još učinkovitije čerupanje


Ovaj čerupač od nehrđajućeg čelika uključuje prsten za ispiranje ispod gornjeg ruba. Rukovanje čerupaljkom postaje dodatno lakše i ne morate stajati uz čerupaljku i ispirati perje tijekom čupanja . Stoga možete obavljati druge aktivnosti ili pripremiti dodatnu perad za čerupanje, dok sustav za ispiranje čerupača to radi umjesto vas. Ispiranjem tijekom čupanja ne samo da se uklanja prljavština s očerupane peradi, već se cijeli proces čupanja čini učinkovitijim, sprječavaju se pucanja kože i bolje se čerupa mokro perje. Jednostavno spojite crijevo na ventil čerupalice, pustite vodu i možete čerupati.

zatvarač-ispiranje

Dizajn čerupaljke koji oduševljava svojom praktičnošću

Ne samo da se sustav za ispiranje brine za čistoću čerupanja , već i cjelokupni dizajn čerupača koji je izrađen od nehrđajućeg čelika pogodnog za hranu. Zbog svojih svojstava nehrđajući čelik sprječava razvoj nepoželjnih bakterija, sprječava nakupljanje prljavštine te se lako čisti i dezinficira. Na dnu berača nalazi se praktičan ispust koji odvodi vodu i prljavštinu iz bubnja i možete ih jednostavno skupiti u bilo koju posudu za sakupljanje.

zatvarač-odvod

Čišćenje i održavanje brzo i jednostavno

Čerupalica od nehrđajućeg čelika
može se lako rastaviti i jednostavno očistiti za sljedeće čupanje ili za pohranu za sljedeću sezonu. Otpuštanjem štipaljki možete skinuti bubanj čerupalice koji poprskati mlazom vode i zatim dezinficirati odgovarajućim preparatima. Konstrukcija hvataljke dizajnirana je za lako rastavljanje kako bi čišćenje i održavanje bilo još lakše , tako da svaki put možete uvući čistu štipaljku. Istodobno, nehrđajući čelik prehrambene kvalitete, od kojeg je izrađena, sprječava razmnožavanje bakterija.

zatvarač-održavanje


Dimenzije paketa 56x56x52 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.