Brinsea TLC-40 Advance

Model: BR_HD4011A
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 19

627,59€ 502,07€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 627,59€

Trenutno nemamo na skladištu

Besplatna poštarina

Višenamjenska jedinica intenzivne njege ili jedinica za uzgoj malih životinja , koja osigurava toplinu i izolaciju potrebnu za kritičnu njegu raznih mladih, bolesnih, ozlijeđenih ili slabih životinja i ptica. TLC-40 Advance je dizajniran za spašavanje i uzgoj malih sisavaca ili ptica ili za intenzivnu njegu mladih. Uzgajivačnica je podjednako pogodna za spašavanje divljih životinja ili za uzgajivače kućnih ljubimaca, gdje su ključne prednosti prenosivost i jednostavno čišćenje.

Tražite li uzgajivačnice prikladne za papige? Molimo pogledajte naše uzgajivačnice: TLC-40 Eco, TLC-30 Advance, TLC-50 Eco i TLC-50 Advance.

TLC-40 Advance je prenosiv: ima integriranu ručku i može se složiti. Radi sigurno na 12 V i može se napajati iz mreže preko adaptera (isporučen) ili iz upaljača za automobil (adapter dostupan zasebno, broj dijela: BR_15.45).

Prozirna vrata izrađena su od čvrstog polikarbonata otpornog na UV zračenje, koja se mogu zatvoriti i učvrstiti jednom rukom.

Digitalni kontrolni sustav na TLC-40 Advance prikazuje temperaturu na digitalnom zaslonu u °C ili °F i uključuje dvostruke podesive alarme koji upozoravaju na promjene temperature unutar i izvan praga koji je postavio korisnik. Temperaturnu stabilnost održava ventilator koji radi pri maloj brzini kako bi se smanjila buka i smetnje. Podesivi otvor za ventilaciju omogućuje opsežno prozračivanje u toplim prostorijama ili pri niskim zadanim temperaturama, što je važno za veće životinje.

Jedinica se također može složiti - noge jedne jedinice se nalaze na vrhu jedinice ispod nje.

Čišćenje TLC-40 je jednostavno: vrata sa šarkama se podižu, a radni dijelovi se jednostavno otkopčavaju i izvlače - nije potreban alat - donji dio ostaje prazan za dubinsko čišćenje.

Zaštićen Biomaster antimikrobnim aditivima - kako bi se smanjio rizik od infekcije, Brinsea uključuje Biomaster tijekom proizvodnje TLC-30 antimikrobne zaštite. Biomaster Protection dio je same plastike, koji sprječava rast štetnih bakterija i na taj način pomaže osigurati optimalno okruženje za mlade. Dokazno smanjuje rast bakterija do 99,99%

Kao i kod svih Brinsea proizvoda, TLC-40 Advance dolazi s 3-godišnje BESPLATNO jamstvo, podložno online registraciji.

Vanjske dimenzije: 470 x 485 x 385 mm
Težina: 6800g
Maks. potrošnja (W): 150
Tipična potrošnja energije (W): 85

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.