BIO otopina u spreju protiv bumbara SCHOPF EKTOSOL SPRAY, 250ml

Model: BR-0418

15,30€ 12,24€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 15,30€

Na zalihama

BIO otopina u spreju protiv bumbara SCHOPF EKTOSOL SPRAY, 250ml

BIO pripravak za tjeranje bumbara kod pilića , krpelja, buha, ptičjih i psećih krpelja , 250 ml otopine za trenutnu upotrebu = nanošenje sprejom - doza nanošenja: 1 stisak glave (=cca. 1,5 ml) / na inficirano područje od ​10x10 cm , s gotovo trenutnim učinkom, aktivna tvar Geraniol.


Ciljni organizam

Za tjeranje grinja - posebno bumbara u kokoši, kokošjih grinja (Dermanyssus gallinae) i drugih parazita kao što su krpelji, buhe , grinje vrste Sarcoptes scabiei var canis ( pseća šuga ), ptičje grinje .


Područja primjene

Preparat se koristi za razne pasmine peradi (peradi za nesilice i rasplod), pasa, mačaka, ukrasnih ptica i drugih malih životinja . Prikladno izravno na životinje na mjesta kao što su ušni pregib, vrat, rep, bedra, leđa i druga zahvaćena područja. Pripravak nije namijenjen za primjenu u hrani za životinje, uključujući hranilice i pojilice. Preporučamo istodobnu kombinaciju proizvoda s proizvodom prikladnim za površine.


Priprema

Preparat se isporučuje u pakiranju od 250 mililitara u obliku tekuće otopine koja je spremna za trenutnu upotrebu .


Primjena

S udaljenosti od 10 cm nanesite potrebnu količinu otopine samo na oboljela mjesta - nikako ne močiti cijelu životinju! Jedan pritisak glave za prskanje = cca. Nanesite 1,5 ml na oboljelo mjesto veličine 10 x 10 cm . Kod prve uporabe preporučamo tretman koristiti jednom svaka dva do tri dana. Nakon tjedan dana tretman ponovite svakih 14 dana kako biste spriječili daljnju infestaciju parazitima.

Prskanjem: Izmiješana otopina se nanosi u tankom sloju na oboljela mjesta . Paket ne sadrži plinove za punjenje = pogonsko gorivo je čisti zrak! V pogodan za vodoravnu i okomitu primjenu = radi s bilo kojim nagibom aerosola.


Učinkovitost

Preparat za tjeranje grinja - bumbara i drugih nametnika ima gotovo trenutni učinak nakon primjene. Dugoročno, štiti životinje od daljnje infestacije ektoparazitima. Po potrebi se pripremljena otopina može ukloniti vodom i deterdžentom .


Preporuka prodavača

PAŽNJA! Preparat nije namijenjen za primjenu u stočnoj hrani, uključujući hranilice i pojilice! Preporučamo istodobnu kombinaciju proizvoda s proizvodom prikladnim za površine. Odgovarajuće komplementarne pripravke možete pronaći u nastavku:


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.