Automatska digitalna valionica H120. Za 120 jaja.

Model: H120
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 399

13.302,46 kn 10.641,97 kn bez PDV

Na zalihama ćemo imati: 29.03.

Besplatna poštarina

Unaprijeđen model za sezonu 2022/2023 u svakom pogledu. Dostupan samo ograničen broj komada.
Potpuno automatizirana valionica AGROFORTEL H120 ima kapacitet do 138 kokošjih jaja. Radom valionice upravlja mikroprocesor s programom AGROFORTEL-2.0. Pomoću funkcijskih gumba možete podesiti sve parametre potrebne za uspješno valjenje. Budući da se radi o valionici na 3 kata , poklopac je opremljen s četiri snažna ventilatora . U usporedbi s konvencionalnim valionicama, ovaj model ima silikonski grijač umjesto metalne ploče. Silikonski grijač bolje reagira na zahtjeve mikroprocesora i tako osigurava stabilnost temperature unutar valionice. Za protok zraka postoje kanali za protok zraka sa strane valionice.
To je potpuno automatizirana valionica i inkubator. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata .
Na displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice . Kapacitet valionice je 138 velikih jaja. Ako želite izleći druga jaja, i ona se mogu izleći, kapacitet će biti manji ili veći srazmjerno veličini jaja.
Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih mrijestilišta. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Jaja se automatski okreću svaka dva sata.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao revalionica.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Priručnik također sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).
U slučaju problema s proizvodom, kupcima u zemlji kupnje osiguravamo BESPLATAN prijevoz do središnjeg servisnog centra u Vimperku.

Izvođenje 240 W
Potrošnja energije 220 V
Frekvencija 50/60 Hz
Kapacitet do 138 kokošjih jaja
Dimenzije 53x55x47 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje


Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.