Automatska valionica jaja PUISOR IO-204 AUTOMATIC

Model: BR-0010
Nagradni bodovi: 6

185,90€ 148,72€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 185,90€

Na zalihama

Automatska valionica PUISOR IO-204

Valionica za jaja pogodno za valjenje ptica močvarica i peradi - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. S automatskom rotacijom do 51 kokošjeg jajeta - mogućnost ručne rotacije jaja, s kontrolom temperature od 25 do 41°C, s ručnom kontrolom vlažnosti, s termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.

Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi


Pilići: 51-70** kom

Prepelice: 102*-140** kom

Guske: 35** kom

Patke: 51-60** kom

Fazani: 51-80**

* kapacitet pri kupnji rotirajuće rešetke za prepeličja jaja PUISOR 1.0.ALP
** kapacitet bez korištenja rotirajuće rešetke

 
Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost automatske rotacije jaja uz pomoć modula PUISOR 1.0.AU koji redovito rotira jaja postavljena u rotirajuću rešetku u intervalima od 1 sata . Rotirajuća rešetka opremljena je nosačima prikladnim za veličinu kokošjih, pačjih ili fazanskih jaja . Da bi se automatska rotacija mogla koristiti i kada se jaja prepelica izlegu potrebno je nabaviti nosače PUISOR 1.0.ALP . Po potrebi (npr. kod guščjih jaja koja ne stanu u prečke rotirajuće rešetke) moguće je i ručno okretati jaja u valionici odvajanjem modula i skidanjem rotirajućih rešetki s valionice i stavljanjem jaja izravno na mrežu - bazu za valenje. Prema zadanim postavkama, ova se mreža koristi samo zadnja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajućih rešetki i stavljaju na ovu mrežu, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu.
sustav_rotacija_jaje_puisor_IO-204 vfin


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 25 do 41°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, vidi sliku u nastavku. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti, kontrolnim tipkama za potrebne postavke temperature u valionici. Temperatura se može prikazati u Celzijusima ili Fahrenheitima.

kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_puisor_io-204_A1

 
Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Prvo zalijevanje vodom vrši se prije postavljanja šrafne podloge i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju mrežu.

dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-204

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

inkubacija_u_lihne_PUISOR


- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ne
Bez použití otočného roštu 35 husích vajec
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1 °C
Indikator vlažnosti Ano - s přesností na 1 %
Kapacita otočného roštu 51 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 104 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Automatické - každou 1 hodinu
Při zakoupení lisek na křepelčí vejce PUISOR 1,0.ALP 102 křepelčích vajec
Průměrný dodávaný příkon Neuvedeno od výrobce
Raspon vlažnosti 20 - 90 %
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry O 52 x 25 cm
Rozměry balení 48x24x50 cm
Rozsah teploty 25 - 41oC

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.