Automatska valionica jaja CIMUKA PD60SH AUTOMATIC

Model: BR-0140
Nagradni bodovi: 798

26.608,25 kn 21.286,60 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

CIMUKA PD60SH automatska valionica jaja

pogodna i za ptice močvarice - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. S automatskom rotacijom do 60 kokošjih jaja - mogućnost ručne rotacije jaja , s alarmom temperature i vlage, s digitalnom kontrolom temperature od 36,6 do 38,3°C , s ručnom kontrolom vlažnosti , s termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi
kapacitet_lihne_cimuka_pd60sh_fig

* pri kupnji 12 CIMUKA QT13 nosača za prepeličja jaja
** pri kupnji 8 nosača za guščja jaja CIMUKA GT03

 

Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost automatske rotacije jaja pomoću dvije neovisne rotirajuće rešetke Cimuka CNT30A (nije potrebno koristiti obje rotirajuće rešetke tijekom valjenja), koje redovito rotiraju jaja u intervalima od 2 sata . Rotacijske rešetke opremljene su nosačima prikladnim za veličinu kokošjih ili pačjih jaja . Kako biste mogli koristiti automatsku rotaciju čak i kada valite jaja druge veličine , morate kupiti odgovarajuće nosače prema vrsti peradi, pogledajte gornji pregled. Ako je potrebno, moguće je i ručno okretati jaja u valionici tako što ćete ukloniti rotirajuće nosače iz valionice i staviti jaja direktno na mrežu. Prema zadanim postavkama, ova se rešetka koristi samo zadnja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajućih nosačai stavljaju na ovu rešetku, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu.

sustav_rotacija_jaja_cimuka_pd60sh


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 36,6 do 38,3°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, pogledajte sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti, kontrolnim tipkama za potrebne postavke valionice i alarmom koji aktivira alarm ako se prekorači postavljena niska ili visoka vrijednost .

kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_cimuka_pd60sh


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Prvo zalijevanje vodom vrši se prije postavljanja šrafne podloge i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju rešetku.

dolevani_vody_do_lihne_cimuka_pd60sh

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

inkubacija_u_lihne_cimuka

Upute za korištenje download:
A1 logotip PDF Automatska valionica jaja CIMUKA PD60SH AUTOMATIC

- 60 kachních vajec
-- 72 bažantích vajec
--- 108 křepelčích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ano - viz mezní hodnoty
Kapacita otočného roštu 60 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 85 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Automatické - každé 2 hodiny
Při zakoupení 12 ks lisek na křepelčí vejce CIMUKA QT13 156 křepelčích vajec
Při zakoupení 8 ks lisek na husí vejce CIMUKA GT03 24 husích vajec
Průměrný dodávaný příkon 45 W
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry 65 x 46 x 26 cm
Rozměry balení 48x66x28 cm
Rozsah teploty 36,6 - 38,3 °C
Rozsah vlhkosti 40 - 80 %
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ano - s přesností na 1 %

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.