Automatska valionica jaja CIMUKA PD30SH AUTOMATIC

Model: BR-0280
Nagradni bodovi: 9

302,12€ 241,70€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 302,12€

Na zalihama

CIMUKA PD30SH automatska valionica jaja

pogodna i za ptice močvarice - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. S automatskom rotacijom do 30 kokošjih jaja - mogućnost ručne rotacije jaja , s alarmom temperature i vlage, s digitalnom kontrolom temperature od 36,6 do 38,3°C , s ručnom kontrolom vlažnosti , s termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.

Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi
kapacitet_lihne_cimuka_pd30sh

* pri kupnji 6 nosača za prepeličja jaja CIMUKA QT13
** pri kupnji 4 nosača za guščja jaja CIMUKA GT03

 

Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost automatske rotacije jaja pomoću rotirajuće rešetke Cimuka CNT30A koja redovito rotira jaja u intervalima od 2 sata. Rotirajuća rešetka opremljena je nosačima prikladnim za veličinu kokošjih ili pačjih jaja . Kako biste mogli koristiti automatsku rotaciju čak i kada valite jaja druge veličine , morate kupiti odgovarajuće nosače prema vrsti peradi, pogledajte gornji pregled. Ako je potrebno, moguće je i ručno okretati jaja u valionici tako da se rotirajuća rešetka skine s valionice i jaja se postave direktno na mrežu . Prema zadanim postavkama, ova se mreža koristi samo zadnja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajućih rešetki i stavljaju na ovu rešetku, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu u.
sustav_rotacija_jaja_cimuka_pd30sh
Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 36,6 do 38,3°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, pogledajte sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti, kontrolnim tipkama za potrebne postavke valionice i alarmom koji aktivira alarm ako se prekorači postavljena niska ili visoka vrijednost .
kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_cimuka_pd30sh 
Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Prvo zalijevanje vodom vrši se prije postavljanja šrafne podloge i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju rešetku.
dolevani_vody_do_lihne_cimuka_pd30sh

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.
inkubacija_u_lihne_cimuka

Upute za korištenje download:
A1 logotip PDF Automatska valionica jaja CIMUKA PD30SH AUTOMATIC

- 30 kachních vajec
-- 36 bažantích vajec
--- 54 křepelčích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ano - viz mezní hodnoty
Kapacita otočného roštu 30 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 60 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Automatické - každé 2 hodiny
Při zakoupení 12 ks lisek na křepelčí vejce CIMUKA QT13 78 křepelčích vajec
Při zakoupení 8 ks lisek na husí vejce CIMUKA GT03 12 husích vajec
Průměrný dodávaný příkon 35 W
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry 45 x 33 x 26 cm
Rozměry balení 34x46x28 cm
Rozsah teploty 36,6 - 38,3 °C
Rozsah vlhkosti 40 - 80 %
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ano - s přesností na 1 %

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.