Automatska valionica jaja CIMUKA PD30SH AUTOMATIC

Model: BR-0280
Nagradni bodovi: 9

311,42€ 249,14€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 311,42€

Na zalihama

Besplatna poštarina

CIMUKA PD30SH automatska valionica jaja

pogodna za valenje peradi - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. S automatskom rotacijom do 30 kokošjih jaja - mogućnost ručne rotacije jaja , s alarmom temperature i vlage, s digitalnom kontrolom temperature od 36,6 do 38,3°C , s ručnom kontrolom vlažnosti , s termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionicekao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.

Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradipilići: 30 kom

prepelice: 54-78* kom

guske: 12** kom

patke: 30 kom

fazani: 36 kom

* pri kupnji 6 preša za prepeličja jaja CIMUKA QT13
** pri kupnji 4 preše za guščja jaja CIMUKA GT03

 

Sustav rotacije jaja

Valjalište nudi mogućnost automatske rotacije jaja pomoću rotirajuće rešetke Cimuka CNT30A koja redovito rotira jaja u intervalima od 2 sata . Rotirajuća rešetka opremljena je nosačima prikladnim za veličinu kokošjih ili pačjih jaja . Kako biste mogli koristiti automatsku rotaciju čak i kada valite jaja druge veličine , morate kupiti odgovarajuće nosače prema vrsti peradi, pogledajte gornji pregled. Ako je potrebno, moguće je i ručno okretati jaja u valionici tako da se rotirajuća rešetka skine s valionice i jaja se postave direktno na rešetku . Prema zadanim postavkama, ova se rešetka koristi samo zadnja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajućih rešetki i stavljaju na ovu rešetku, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu u perad.
sustav_rotacija_jaja_cimuka_pd30sh
Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 36,6 do 38,3°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, pogledajte sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti, kontrolnim tipkama za potrebne postavke valionice i alarmom koji aktivira alarm ako se prekorači postavljena niska ili visoka vrijednost .
kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_cimuka_pd30sh 
Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Početno izlijevanje vode vrši se prije postavljanja ljeznice i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju rešetku.


Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.
inkubacija_u_lihne_cimuka


- 30 kachních vajec
-- 36 bažantích vajec
--- 54 křepelčích vajec
Alarm za temperaturu i vlagu Ano - viz mezní hodnoty
Dimenzije 45 x 33 x 26 cm
Dimenzije paketa 34x46x28 cm
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1 °C
Indikator vlažnosti Ano - s přesností na 1 %
Kapacitet rotirajuće rešetke 30 slepičích vajec
Maksimalna isporučena snaga 60 W
Napon napajanja 230 V, 50HZ
Okretanje jaja Automatické - každé 2 hodiny
Pri kupnji 12 CIMUKA QT13 nosača za prepeličja jaja 78 křepelčích vajec
Prosječna isporučena snaga 35 W
Raspon temperature 36,6 - 38,3 °C
Raspon vlažnosti 40 - 80 %
Regulacija temperature Ano - digitálně
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně
Uz kupnju 8 nosača za guščja jaja CIMUKA GT03 12 husích vajec

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.