Automatska valionica jaja BOROTTO LUMIA 16 AUTOMATIC

Model: BR-0225
Nagradni bodovi: 7

232,39€ 185,91€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 232,39€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Automatska valionica LUMIA 16 AUTOMATIC - za valjenjem peradi

pogodna za svu perad - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske, ali i egzotične ptice . S automatskom rotacijom do 16 jaja - mogućnost ručnog okretanja jaja, s digitalnom kontrolom temperature od 30 do 40°C, s ručnom kontrolom vlažnosti, sa spremnikom za vodu , s termometrom i s 12V auto adapterom za svaki nestanak struje.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete, savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru mrijestilišta kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi koja. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi


Kapacitet s rotirajućom rešetkom: 16 kokošjih, 64 prepeličja, 16 guščjih, 16 pačjih ili 16 fazanskih jaja.


Sustav rotacije jaja

Valjalište nudi mogućnost automatske rotacije jaja uz pomoć modula koji redovito rotira jaja smještena u rotirajuću rešetku u intervalima od 1 sata . Rotirajuća rešetka opremljena je jedinstvenim nosačima pogodnim za sve veličine ptica močvarica i jaja peradi . Po potrebi je moguće i ručno  rotirati jaja u valionici tako da odvojite modul i skinete rotirajuću rešetku s valionice te postavite jaja direktno na rešetku - bazu za valenje. Prema zadanim postavkama, ova se rešetka koristi samo posljednja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajuće rešetke i stavljaju na ovu rešetku, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu u perad.
LUMIA 16 AUTOMATSKI sustav okretanja jaja


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 30 do 40°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, vidi sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i upravljačkim tipkama za potrebne postavke valionice.
Kontrola temperature LUMIA 16 AUTOMATIC


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim ulijevanjem vode u vanjske otvore, koja tu vodu odvodi u kanale-spremnike koji se nalaze ispod ležišta (plastične rešetke) u donjem poklopcu valionice. Isparavanjem te vode iz rezervoara stvara se potrebna vlažnost zraka u valionici => 45-55% kod vode u jednom rezervoaru i 60-65% kod vode u oba rezervoara. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Za stalnu kontrolu razine vlage i automatsku nadopunu vode u valionici može se nabaviti automatski ovlaživač zraka SIRIO.

Kontrola vlažnosti LUMIA 16 AUTOMATIC

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

Inkubacija jaja u valionici LUMIA 16 AUTOMATIC


- 16 kachních vajec
-- 16 bažantích vajec
--- 64 křepelčích vajec
---- 16 husích vajec
----- 60-65 % s vodou v obou nádržkách
Alarm za temperaturu i vlagu Ne
Dimenzije paketa 41x35x25 cm
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1 °C
Indikator vlažnosti Ne
Kapacitet rotirajuće rešetke 16 slepičích vajec
Maksimalna isporučena snaga 60 W
Napon napajanja 230 V AC, 50/60HZ
Okretanje jaja Automatické - každou 1 hodinu
Prosječna isporučena snaga 40 W
Raspon temperature 30oC - 40oC
Raspon vlažnosti 45-55 % s vodou v jedné nádržce
Regulacija temperature Ano - digitálně
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.