Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca CHICKEN GUARD STANDARD

Model: BR-0363
Nagradni bodovi: 419

13.967,75 kn 11.174,20 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca CHICKEN GUARD STANDARD

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca s timerom. Ovo je kompletan sustav automatske kontrole kretanja vrata do 1 kg (vrata nisu uključena u paket). Jasan LCD zaslon i automatska kalibracija vrata osiguravaju intuitivan rad jedinice . Pogodan za temperaturu do -10°C .

Kako funkcionira automatsko otvaranje kokošinjca

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca je elektronički uređaj koji pomoću motora redovno otvara vrata kokošinjca ujutro i sigurno ih ponovno zatvara navečer . Zahvaljujući ovom automatiziranom sustavu, više nećete morati ustajati rano ujutro i ići otvoriti kokošinjac po bilo kojem vremenu. U isto vrijeme, ne morate brinuti da će vašu kokoš noću napasti lisica ili neki drugi grabežljivac, jer će uređaj uvijek sigurno zatvoriti kokošinjac za vas . Automatsko otvaranje kokošinjca stoga će vam pružiti udobnost, mir i zaštitu kokoši.

Chicken Guard Standard nudi sljedeće značajke:

  • Programabilni tajmer - možete postaviti točno u koje vrijeme se vrata kokošinjca trebaju otvoriti, a u koje vrijeme zatvoriti.
  • Funkcija ručnog upravljanja - možete otvoriti ili zatvoriti vrata u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb
  • Funkcija automatskog zaustavljanja vrata - vrata su opremljena posebnom zaštitnom funkcijom koja reagira na situaciju ako se neka životinja nalazi ispod njih dok se vrata zatvaraju. Čim nešto zapriječi vrata, motor se automatski zaustavlja. Ovaj jedinstveni sustav osigurava apsolutnu sigurnost te je onemogućeno da se perad na bilo koji način ozlijedi ili vrata oštete.


Tehnički dizajn

Chicken Guard Standard opremljen je motorom koji može podići vrata težine do 1 kg. Uređaj također uključuje beskontaktni senzor položaja vrata. Elektronika se nalazi u plastičnom kućištu koje je otporno na vremenske uvjete do temperature od -10°C. Jasno su prikazane sve potrebne informacije o postavkama na dvolinijski LCD zaslon. LCD zaslon će prijeći u "način mirovanja" nakon razdoblja neaktivnosti kako bi se produžio vijek trajanja zaslona. Uređaj možete ponovno "probuditi" pritiskom na tipku MENU. Posebno velike tipke koriste se za postavljanje programa tako da se njima može upravljati čak i kada nosite rukavice.
Jedinica čuvara pilića

Način napajanja

Uređaj se napaja pomoću 4xAA baterije koje su uključene u paket. Indikator prazne baterije i svjetlo upozorenja , koji se mogu vidjeti s udaljenosti do 100 metara, upozoravaju vas na vrijeme na slabe baterije. Vijek trajanja ovih baterija je cca 6 mjeseci. Nakon zamjene baterija vijek trajanja je određen kvalitetom kupljenih baterija.

Nakon vađenja baterija, možete koristiti USB ili DC 6/12V napajanje izravno iz električne mreže (USB ili DC kabel za napajanje nije uključen u paket!).

Jedinice s pogonom Chicken Guard

Montaža

Automatsko otvaranje kokošinjca dizajnirano je tako da njegovu montažu i podešavanje učini što jednostavnijim . Jednostavno pričvrstite automatski sustav na vanjsku stranu vašeg kokošinjca pomoću isporučenog pribora, spojite kabel na vrata kokošinjca , postavite tajmer. U nastavku pogledajte točne upute za instalaciju i postavljanje.

Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF
Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca CHICKEN GUARD STANDARD


Video upute za sastavljanje:

Rozměry balení 12x8x21 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.