Alba protiv muha, 500 ml

Model: SE-1302c
Nagradni bodovi: 142

4.723,55 kn 3.778,84 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Alba je insekticid jedećeg i kontaktnog djelovanja protiv muha koje se nalaze u objektima za uzgoj životinja (svinjci, štale za krave, farme peradi) i na drugim mjestima gdje se muhe često pojavljuju. Sprej protiv muha, ima izvrstan, trenutni učinak i također djeluje trajno 6-8 tjedana. Zahvaljujući svom atraktantu, vrlo je privlačan govedarskim i kućnim muhama koje žive u štalama.Područje primjene i uporaba sredstva protiv muha Alba:
Alba je sredstvo za premazivanje i prskanje koje se točkasto nanosi na zidove, stupove, prozorske klupice itd. Preparat se nanosi na mjesta gdje se muhe obično odmaraju. Čim se pojave prve mušice, potrebno je krenuti s primjenom. Za što bolji učinak, preporučljivo je ravnomjerno nanijeti proizvod na što više mjesta na predmetu. Za staju površine 200 m2 potrebno je 500 ml Albe.


1. PRIMJENA PREMAZA
Albu je najlakše nanijeti bojanjem. Premazom se postiže veća koncentracija proizvoda i zahvaljujući tome najbolja učinkovitost. Pasta za razmazivanje nanosi se kistom u nerazrijeđenom stanju na što manje površine (na 200 m2 površine staje cca 60 traka 10 x 30 cm svaka) na zidove, pregrade između boksova, kolce, ograde, mliječni kanali itd. u blizini životinja (ali izvan njihovog dosega). Nanesite proizvod po mogućnosti tamo gdje se mušice najviše zadržavaju. Treba paziti da se proizvod nanese u koncentriranom obliku na čistu i neupijajuću površinu. Ne nanositi na prljave ili svježe okrečene zidove. U stajama gdje nema dovoljno mogućnosti primjene ili gdje se ne može tolerirati mala promjena boje podloge, preporuča se iznad objesiti oko 60 obojenih i najmanje upijajućih traka od kartona ili sličnog materijala (veličine cca 20 x 15 cm). boksove u blizini životinja (ali i izvan njihovog dometa).


2. PRIMJENA SPREJEM
Druga mogućnost nanošenja proizvoda je prskanjem. U tu svrhu razmutiti 500 ml pripravka Alba u 1 L vode na površini od 200 m2 objekta i naprtnjačnom ili ručnom prskalicom na niskom pritisku ravnomjerno poprskati na što više mjesta u objektu, kao i u slučaju boje.OBAVIJEST
Ako je moguće, proizvod Alba nanesite u blizini životinja u objektu. Životinje mogu ostati u staji tijekom primjene. Međutim, potrebno je osigurati da se životinje ne približavaju apliciranoj tvari, odn pa je ne može lizati. Izbjegavajte prskanje životinja, kao i predoziranje, a posebno premalo doziranje. Pripravak pomiješan s vodom (kod prskanja) potrebno je potrošiti na dan pripreme. Ne nanositi na zaprljane, vrlo porozne i upijajuće, vlažne zidove ili svježe okrečene zidove. Po potrebi ponoviti tretman; u slučaju velike prašine to je potrebno u kraćim vremenskim intervalima. Nakon nanošenja može doći do blage promjene boje tretiranih stijenki. Nakon upotrebe temeljito očistite prskalicu; npr. Agro Clean®. Poprskajte vodu za ispiranje na prethodno tretirano područje.


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.