AGROFORTEL Hotel za kukce AGH2

Model: hotel_2
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 1

30,38€ 24,30€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 30,38€

Trenutno nemamo na skladištu

Ovaj lijepi hotel nudi insektima kao što su divlje pčele, bubamare i leptiri prostran i zaštićen smještaj. Hotel služi kao gnijezdilište i mirno mjesto, au hladnijim razdobljima i za zimski san.

Postavljanje hotela za kukce donosi dobrobit ljudima, životinjama i prirodi jer će pravilno postavljen hotel za kukce privući korisne i prirodne ubojice štetočina u vaš vrt. Hotel također privlači pažnju u vrtu zahvaljujući svom lijepom zelenom dizajnu.

Hotel za kukce i kukce može se koristiti tijekom cijele godine. Preporučljivo je smjestiti hotel na jug kako bi osigurali što više sunčeve svjetlosti i zaštitili hotel od kiše i vjetra.
Osim toga, hotel bi trebao biti smješten na povišenom mjestu (cca. 50 cm iznad tla) i idealno u neposrednoj blizini cvjetnica. Nakon postavljanja, lokacija hotela ne bi se trebala mijenjati.

Hotel je izrađen od jelovine i dimenzija je 280 x 110 x 370 mm. Ima različita punjenja od prirodnih materijala kao što su bambus, šišarke i drvo. Osim toga, hotel je opremljen nadstrešnicom koja štiti separe od kiše i tako manje vlage može prodrijeti u drvo.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.