Sistem za napajanje kunića - crijevo 9mm, 10m

Model: SE-51426
Nagradni bodovi: 1

18,12€ 14,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 18,12€

Na zalihama

Cijev promjera 9 mm za izgradnju sustava za napajanje kunića . Koristi se za spajanje pojedinačnih komponenti sustava i distribuciju vode iz spremnika u pojedinačne boksove nastambe za kuniće .

Sustav napajanja za kuniće kombinacija je nekoliko pojedinačnih komponenti povezanih cjevčicom, koje se sklapaju prema potrebama određene pasmine. Osnova svakog takvog sklopa je spremnik za vodu, spojni dio između spremnika i cijevi, spojna cijev i pojilica. Spremnik za vodu mora biti postavljen na visoko mjesto (npr. na krov kućice za kuniće) kako bi se stvorio nizak tlak u crijevu kroz koje se voda dovodi. To osigurava da voda teče u pojilicu koja se nalazi u boksu za životinje.


Spremnik se može redovito dopunjavati vodom ili se može spojiti direktno na dovod vode pomoću crijeva od 3/4". U tom slučaju potrebno je u spremnik postaviti plovni ventil koji održava stalnu razinu vode i čime se sprječava prelijevanje ili, obrnuto, potpuno pražnjenje spremnika.Ostale komponente sustava za opskrbu električnom energijom su različite vrste spojnica, koje je potrebno odabrati prema specifičnim potrebama distribucije vode. Radi se o ravnom, pravokutnom, spojnom dijelu u obliku slova T ili X. Ovisno o mogućnosti pričvršćivanja krajnje pojilice, možete odabrati pojilicu s opružnim nastavkom koja je pogodna za fiksiranje na rešetku ili pojilicu s pričvršćivanjem vijcima, koja se može pričvrstiti na drvo vijcima, na primjer.Za bolju predodžbu koji su dijelovi sustava napajanja i u kojem broju potrebni za vaš uzgoj, preporučljivo je izraditi skicu boksova, njihov raspored i smještaj te u nju ucrtati potrebne komponente.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.