Brinsea Chick Safe ECO automatska vrata

Model: CS010
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 3

88,32€ 70,66€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 88,32€

Na zalihama

Brinsea ChickSafe Eco je izdržljiv i pouzdan sustav za automatsko otvaranje vrata kokošinjca ujutro i zatvaranje vrata kokošinjca kada razina svjetlosti padne navečer.
Ovo je ECO verzija, koja nema posebnih postavki i vrlo je jednostavna za korištenje.
ChickSafe Eco se napaja baterijama (uključeno) i može se jednostavno montirati u bilo koji kokošinjac s okomitim kliznim vratima. Nije potrebna ručna kalibracija: ChickSafe Eco se automatski prilagođava visini vrata vašeg kokošinjca.
ChickSafe Eco je izdržljiv i može podići i spustiti bilo koja okomita vrata od 300 grama do 4 kg. Djeluje tako da detektira smanjenje razine svjetlosti kada padne mrak i zatvori vrata kokošinjca. Kada ujutro poraste razina svjetla, vrata se automatski otvaraju. Osjetljivost pada svjetla podesiva je korisniku i softver traži spore promjene svjetla, tako da na njega ne utječu, primjerice, automobilska svjetla noću. Brinsea ChickSafe Eco ima indikator koji pokazuje da su vrata otvorena, zatvorena, da je baterija prazna ili upozorava na kvar.
Opremljen je "automatskim zaustavljanjem" kada je kokoš blizu vrata.
Automatska vrata Brinsea otporna su na vremenske uvjete, rade u ekstremnim vremenskim uvjetima i izrađena su od materijala otpornih na UV zračenje.
Kao i svi Brinsea proizvodi, ChickSafe Eco ima 3-godišnje BESPLATNO jamstvo, podložno online registraciji. Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.